Glam squad! Οι beauty experts που πρέπει να ακολουθήσεις στο instagram για να βλέπεις όλα τα looks από τις Κάννες πρώτη!

Πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα και πίσω από κάθε υπερτέλειο beauty look που βλέπεις στο κόκκινο χαλί κρύβεται το glam squad ή, αλλιώς, η beauty ομάδα (makeup artists, hair stylists, manicurists) που φροντίζουν οι αγαπημένες μας celebrities να βγαίνουν τόσο αψεγάδιαστες.

Σκέψου: πώς θα ήταν η Bella Hadid ή η Emily Rataj-δεν-θα-το-γράψω-ποτέ-σωστά αν έκαναν μόνες τους το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους και αν δεν είχαν κάνει μανικιούρ καμιά δεκαριά μέρες. Το πιθανότερο εξίσου κούκλες αλλά ok, το glam squad είναι αυτό που κάνει εκείνες να περπατάνε στο κόκκινο χαλί με τόση αυτοπεποίθηση και εμάς να μιλάμε για τα επόμενα μακιγιάζ και μαλλιά που θα αντιγράψουμε.

Για τις επόμενες δέκα μέρες περίπου stars θα καταφθάνουν στις Κάννες και αυτοί είναι οι beauty experts που πρέπει να ακολουθήσεις στο instagram για να βλέπεις όλα τα beauty looks από πρώτο χέρι αλλά και instastories που δεν πολυβγαίνουν παρακάτω…

Mary Greenwell, makeup artist

Είναι η makeup artist των Felicity Jones, Cate Blanchett και Jessica Chastain, μετρά 63.000 followers στο instagram και πολύ συχνά μοιράζεται tips για το μακιγιάζ που κάνει στις stars αλλά και αγαπημένα της προϊόντα.

Sandrine Cano Boc, makeup artist

Είναι official makeup artist του οίκου Chanel, έχει έδρα της το Παρίσι και επίσης το How to be a Parisian είναι κάτι που κυλάει στο αίμα της, οπότε παρ-ακολουθώντας το instagram της μπορείς να πάρεις μια πολύ καλή γεύση από το να προσαρμόσεις και εσύ τα δικά σου beauty looks σε αυτά μιας Παριζιάνας. Last but not least: τα smokey eyes της είναι αυτά που θέλουμε να πετύχουμε κι εμείς στα δικά μας μάτια!

Stephane Lancien, hair stylist

Μιλώντας με αριθμούς, ο hair stylist της Susan Sarandon, της Julianne Moore και της Elle Fanning έχει 30.000 followers στο instagram και αυτή είναι η έκτη του χρονιά στις Κάννες. Στα πρακτικά, στον λογαριασμό του θα βρεις μερικές πολύ ωραίες ιδέες για chic χτενίσματα που κινούνται στην less is more λογική και αυτά είναι μερικά waves και sleek σινιόν.

Loreal Severine, manicurist

Είναι αυτή η οποία “ευθύνεται” για τα μανικιούρ της Julianne Moore, Susan Sarandon και Elle Fanning, έχει 320.000 followers και αν την ακολουθήσεις θα ξέρεις πως το χρώμα που θα έχεις επιλέξει να βάψεις τα νύχια σου αποκλείεται να είναι λάθος!

Dayaryci, hair stylist

Έχει δουλέψει σχεδόν με κάθε διάσημη, έχει κάνει τα μαλλιά της Kim Kardashian West και το instagram του είναι γεμάτο από editorial και backstage λήψεις από τα editorial αυτά. Με άλλα λόγια, αστείρευτη έμπνευση και για τα δικά σου χτενίσματα ή αλλιώς ο λογαριασμός που μπορείς να πηγαίνεις όταν θέλεις να δώσεις απάντηση στο “τι μαλλιά θα κάνουμε σήμερα;”.

Sabrina Bedrani, makeup artist

Είναι brand ambassador του οίκου Dior για το μακιγιάζ, λατρεύει τα κορεάτικα προϊόντα επίσης και στον λογαριασμό της θα βρεις μια στρατιά από διάσημες πρώτης γραμμής στις οποίες κάνει μακιγιάζ αλλά και boomerang όπως το παραπάνω με όλα όσα γίνονται πριν την εμφάνιση μιας διάσημης στο κόκκινο χαλί!

Jennifer Yepez, hairstylist

Δεν είναι απλώς η hair stylist που κάνει αυτή την στιγμή στις Κάννες την Bella, την Emily, την Hailey, την Adrianna και, και, και αλλά είναι και το it girl με το οποίο περνάνε καλά και τα υπόλοιπα it girls. Έχει τέλεια αίσθηση του τι είναι updated και sexy στα μαλλιά (αλλά και γενικά) και στον λογαριασμό της θα βρεις ιδέες για χτενίσματα ότι μήκος, χρώμα ή υφή μαλλιών κι αν έχεις! Follow! Follow! Follow!

Read More

And More