Grammy Awards 2017: δες τα καλύτερα beauty looks από πολύ κοντά και ψήφισε το αγαπημένο σου!

Δεν υπάρχει άλλο event που να συγκεντρώνονται στον ίδιο χώρο η Beyonce, η JLO και η Lady Gaga από τα Grammy Awards. Και αυτό από μόνο του είναι huge! Αν σε αυτό συμπεριλάβεις και τις τέλειες ιδέες για μακιγιάζ και μαλλιά που θα δεις από όλες αυτές τις stars πρώτης γραμμής, το event αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον!
Όσον αφορά τα ίδια τα beauty looks ήταν πολλά, ενδιαφέροντα και πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Είδαμε ροζ σκιά, glitter lips και κάποια ρετρό χτενίσματα που μας ταξίδεψαν πίσω στον χρόνο. Παρακάτω στα έχουμε όλα συγκεντρωμένα! Scroll down για να τα δεις από τοοοοοσο κοντά και να ψηφίσεις το αγαπημένο σου look, ή με άλλα λόγια, αυτό που θα αντιγράψεις με την πρώτη ευκαιρία (aka πρώτο επίσημο κάλεσμα)!

Lady Gaga

Η Lady Gaga αν και… Lady Gaga, αν και… Grammy κινήθηκε σε ήπιους τόνους στο μακιγιάζ και τα μαλλιά της. Πάντως, είχε αυτή τη λεπτομέρεια του σεταρίσματος ανάμεσα στα μαλλιά (την είδαμε με ροζ τούφες) και τα χείλη στα οποία φορούσε ένα φούξια κραγιόν και συγκεκριμένα το Marc Jacobs Lip Creme στην απόχρωση Boy Gorgeous. Όπως μάθαμε κι εδώ, η προσωπική της make up artist υπέγραψε συμβόλαιο με τον Marc Jacobs κι έτσι στο εξής θα την βλέπουμε πολύ συχνά να μακιγιάρεται με τα προϊόντα του οίκου!

Beyonce
H Queen Bey έλαμπε (κυριολεκτικά!) στα Grammy Awards! Και το πρόσωπό της το ίδιο! Ο επί χρόνια προσωπικός της make up artist, Sir John πρόσθεσε extra λάμψη στο πρόσωπό της πέρα από την φυσική λόγω εγκυμοσύνης με το εξής trick: αρχικά άπλωσε ψηλά στα ζυγωματικά το highlighter L’Oreal True Match Lumi Liquid Glow Illuminator στην απόχρωση Golden και από πάνω ταμπόναρε με την σκιά Infallible 24Hr Eyeshadow στην απόχρωση Eternal Sunshine. Το μακιγιάζ έγινε όλο με προϊόντα L’Oreal Paris πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να το κοπιάρεις χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία.
Demi Lovato

H super λαμπερή Demi Lovato μας έδωσε μια τέλεια ιδέα και για το δικό μας beauty look: να σετάρουμε τη λάμψη στα ζυγωματικά μας με την λάμψη στα χείλη μας! Ο προσωπικός της make up artist, Jill Powell, χρησιμοποίησε την Giorgio Armani Chinese New Year Highlighting Palette στα ζυγωματικά και την σέταρε με το Ecstasy Lip Lacquer στην απόχρωση 202 πάνω από το κραγιόν Rouge d’Armani Lipstick 102.
Chrissy Teigen
H Chrissy Teigen μας μύησε στην λογική του almost wet hair look και το αποτέλεσμα ήταν πολύ sexy. Για να το αντιγράψεις πέρασε gel για wet look μέσα από τα μαλλιά σου και ψέκασε από πάνω με spray λάμψης.
Rihanna
H Rihanna κινήθηκε στην ασφαλή οδό και το αποτέλεσμα την δικαίωσε! Και ποια είναι αυτή; Άφησε τα μαλλιά της σε υπέροχους κυματισμούς όμοιους με αυτούς που την είχαμε δει το 2013 και σύμφωνα με αυτό εδώ το poll της έδωσαν την πρώτη θέση των beauty looks σε ότι έχει να κάνει με τα Grammy Awards των τελευταίων χρόνων!
Katy Perry
H Κaty Perry μας απέδειξε ότι έχει ταλέντο στις μεταμορφώσεις αφού το ολοκαίνουριο peroxide blonde χρώμα των μαλλιών της, της πήγαινε τόσο σαν να το είχε από πάντα!
Solange

H Solange ανασήκωσε τα φυσικά σγουρά μαλλιά της ψηλά με τσιμπιδάκια και το αποτέλεσμα ήταν φυσικά να τραβήξει όλη την προσοχή!
Nicole Trunfio
To top model Nicole Trunfio έκανε εμπνεύστηκε από τις Σισιλιάνες για το make up και τα μαλλιά της. Έβαψε τα χείλη της με ένα berry κραγιόν (ακριβώς το χρώμα που είχε και το φόρεμά της) και έπιασε τα μαλλιά της σε ένα κυματιστό lowtail με τουφάκια που έπεφταν στο πρόσωπό της.
Carrie Underwood
Είναι τάση να τονίζεις την ρίζα του κάτω βλεφάρου με λαμπερές σκιές και η Carrie Underwood το έκανε με τεράστια επιτυχία! Απαραίτητο, το σετάρισμα με τα μαύρα σβησμένα μολύβια που δίνει ένταση στο βλέμμα και δίνει δυναμική στις λάμψεις.
Heidi Klum
H Heidi Klum είναι η καλύτερη δασκάλα της less is more λογικής! Εδώ την βλέπουμε με το ολοκαίνουριο bronde χρώμα μαλλιών της και όπως πάντα χωρίς ιδιαίτερες υπερβολές στο μακιγιάζ!
Kat Graham
H τραγουδίστρια και πρωταγωνίστρια του Vampire Diaries απέδειξε ότι το glitter στα χείλη- ένα trend στο οποίο μας μύησε η Pat McGrath την περασμένη χρονιά- εξακολουθεί να ξεχωρίζει και την νέα χρονιά!
Diana Gordon
Σβησμένα berry χείλη σεταρισμένα με no make up make up στο υπόλοιπο πρόσωπο και χτενισμένα afro μαλλιά που έδιναν το φριζαρισμένο εφέ που βλέπεις εδώ. Αυτή ήταν η επιλογή της Diana Gordon.

Adele

H Adele δεν ξέφυγε από το signature make up look της στο οποίο το winged eyeliner είναι πάντα ο πρωταγωνιστής. Και πολύ καλά έκανε!
Jennifer Lopez
Bronze επιδερμίδα, glossy nude χείλη και ultra sleek μαλλιά. Αυτός ήταν ο συνδυασμός που δεν αποχωρίζεται εύκολα η JLO. Και εφόσον κάθε φορά την δικαιώνει, κάνει πολύ καλά! Bonus λεπτομέρεια: η παστέλ σκιά στα μάτια την οποία δανείστηκε από την απόχρωση του φορέματος που φορούσε!

Read More

And More