H make up artist της Kylie Jenner δίνει tips για να δείχνουν τα χείλη σου μεγαλύτερα!

Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου: η Kylie Jenner με έχει κουράσει! Ούτε κι αυτό το θέαμα με τα υπερπρησμένα χείλη το θεωρώ θηλυκό. Αλλά οφείλω να σου μεταφέρω κάθε beauty είδηση (μέχρι να κάνω την προσωπική μου επανάσταση!), οπότε θα το κάνω!

Το νεότερο με την αλλάζω-28591-γνώμες-το-δευτερόλεπτο Kylie είναι ότι μόλις ανέβασε σε αυτό το app που έχει tips για μακιγιάζ χειλιών μαζί με την make up artist Joyce Bonelli.

Πριν απαριθμήσω τα tips, να σου πω πως το βίντεο ξεκινάει με την Kylie Jenner να λέει πως βαρέθηκε τα μεγάλα χείλη τελευταία. Συγκεκριμένα ξεκινάει ως εξής: “Να σου πω κάτι περίεργο; Μου αρέσουν τα λεπτά χείλη τελευταία! Θέλω να φαίνονται μικρά!”.

Εεεεεεεεεεεεεεμ, ok! Ας αγνοήσουμε την κακομαθημένη Kylie και ας προχωρήσουμε στα tips της make up artist. Οι βασικές σημειώσεις μακιγιάζ για να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο γεμάτα είναι οι εξής:
– Βάλε πιο σκούρο make up λίγο πιο πάνω από το άνω χείλος για να δημιουργήσεις σκιά.
– Τοποθέτησε highlighter ακριβώς πάνω στο λεγόμενο τόξο του έρωτα, δηλαδή στο V των χειλιών.
– Σχημάτισε το περίγραμμα όλο τονίζοντας παραπάνω τις γωνίες των χειλιών και κλέβοντας λίγο.
– Βάλε πάντα lip balm που θα βοηθήσει τα χείλη σου να φαίνονται κάπως μεγαλύτερα. Στο βίντεο η Kylie έβαλε το lip conditioner της MAC.


Πάντως, επειδή τα tips και οι τεχνικές για να μεγαλώσεις τα χείλη σου όπως η Kylie Jenner είναι πολλά κάνε κλικ εδώ και μάθε την τεχνική overlipping!

Read More

And More