Η Halle Berry ανέβασε την πρώτη photo της στο instagram και θα ζηλέψεις τα μαλλιά της!

Για πολλά χρόνια η Halle Berry ήταν καταχωρημένη στις συνειδήσεις μας ως η γυναίκα με το τέλειο κορμί που όλες θέλαμε να έχουμε και που έχουμε φαντασιωθεί να έχουμε μια αφίσα της ολόσωμη στο δώματιό μας και να της πετάμε βελάκια την ώρα που τρώμε burger και πατάτες τηγανιτές (τι, μόνο εγώ;).

Η Halle Berry, όμως, στο εξής είναι η γυναίκα και με τα τελειότερα μαλλιά. Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, άνοιξε instagram και η πρώτη φωτό που ανέβασε μας έκανε ξανά να πρασινίσουμε από ζήλια. Τσέκαρε παρακάτω…

Κάτω από αυτή τη photo που δίνει και κάποια μαθήματα για το πώς μια φωτό πλάτη μπορεί να σε δείχνει υπερσέξι, έγραψε πως είναι πολύ χαρούμενη που πλέον θα μπορεί να μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις της, την αγάπη της για τη φύση και άλλα.

Επειδή εδώ, όμως, είναι μια beauty στήλη κάνε focus στα τέλεια beach waves της! Όσο ανοίγει ο καιρός τόσο τα beach waves επανέρχονται και να μερικά βίντεο/how to/άρθρα παρακάτω που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα!
Boho κυματισμοί! Ο Χρήστος Καλλανιώτης μας δείχνει σε αυτό το βίντεο πώς να τους πετύχουμε!
Τα νέα beach waves είναι τα not so beachy waves! Δες εδώ το how to!
Δες εδώ τα 7 αγαπημένα μας spray μαλλιών με αλατόνερο!
Ήξερες ότι παρόμοια μαλλιά μπορείς να πετύχεις και στον… ύπνο σου; Δες εδώ το κόλπο!

Καλή επιτυχία! Και αν τα beach waves πετύχουν μην ξεχάσεις να ανεβάσεις μια photo σου στο instagram ταγκάροντας το tlife!

Read More

And More