Η Julianne Moore έδειξε στην τηλεόραση πώς είναι τα φυσικά της μαλλιά και όλοι σοκαρίστηκαν! Δες και θα καταλάβεις!

Είναι ανακουφιστικό να διαπιστώνεις ότι τα μεγαλύτερα beauty icons σου δεν είναι και τόσο τέλεια! Γιατί είναι μια αντανακλαστική διαδικασία που σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου! Και οι stars το έχουν καταλάβει κι έχουν αποφασίσει να γίνουν πιο down to earth για χάρη μας. Μετά, λοιπόν, από τις άπειρες #nomakeup #selfie που έχουν ανέβει τα τελευταία χρόνια στα social media σειρά παίρνουν τα φριζαρισμένα μαλλιά!

Ένα από τα μεγαλύτερα beauty icons αυτού του κόσμου, με τα πιο υπερτέλεια μαλλιά αυτού του κόσμου αποφάσισε να μας δείξει πώς είναι στην πραγματικότητα όταν πάνω από το κεφάλι της δεν σκύβουν 29 κομμωτές και άλλοι τόσοι κατασκευαστές πλυντηρίων (!). Και να, λοιπόν, η photo που μοιράστηκε η Julianne Moore με την Ellen DeGeneres και κάμποσα εκατομμύρια τηλεθεατών που παρακολουθούν την εκπομπή!

Και να!

Και τώρα μπορούμε να ξεφυσήξουμε όλες από ανακούφιση! Φιουυυυ!

“Δεν μπορώ να χτενίσω τα μαλλιά μου! Δεν έχω ιδέα πώς να τα ισιώσω! Έχω κυματιστά μαλλιά όπως μου αρέσει να λέω αλλά φριζάρουν υπερβολικά! Το καλοκαίρι τα αφήνω να ξεκουραστούν από το styling και κάποιες φορές δεν μπορώ να πάω κάπου που με έχουν καλέσει γιατί τα μαλλιά μου είναι έτσι!”, είπε η την-αγαπήσαμε-κι-άλλο Julianne Moore!

Δες παρακάτω το σχετικό απόσπασμα…

Κι επειδή για κάθε πρόβλημα έχουμε μια beauty λύση, πάτησε play και δες το βίντεο παρακάτω με μερικές beauty συμβουλές ενάντια στο φριζάρισμα. Πρακτικές. Πρακτικότατες (θα μπορούσες να μας βγάλεις link Ellen :P).

Read More

And More