Η Khloe Kardashian λέει πως αυτό το highlighter είναι το καλύτερο! Και κοστίζει μόνο €9!

Όταν σκέφτεσαι το beauty routine των αδερφών Kardashian σκέφτεσαι πως πρέπει να ξοδέψεις μια περιουσία για να το υιοθετήσεις. Όμως, με μια δεύτερη ανάγνωση θα θυμηθείς πως οι Kardashian έχουν στο νεσεσέρ τους προϊόντα που δεν είναι και τόσο ακριβά και τα οποία μας έχουν αποκαλύψει κατά καιρούς.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η Khloe η οποία μόλις εντόπισε το τελειότερο highlighter και δηλώνει τόσο ενθουσιασμένη που το έγραψε παντού. Το καλύτερο part: αυτό το highlighter κοστίζει μόνο 9 ευρώ!

Στο post της για το σχετικό προϊόν λέει ότι πρόκειται για το Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter το οποίο της σύστησε η make up artist Joyce Bonelli που το χρησιμοποίησε πρώτη φορά στα μάγουλά της για το Tonight Show με τον Jimmy Fallon.

Ο ενθουσιασμός της για το προϊόν ήταν τόσο μεγάλος που ανέβασε και στο twitter της την παρακάτω photo γράφοντας: “Αυτά τα ζυγωματικά μόλις με 6 δολάρια; Μόνο η Joyce Bonelli θα μπορούσε να το κάνει!”.

Η ίδια η make up artist μίλησε στο Glamour και έδωσε ένα υπερπολύτιμο tip που πρέπει να τηρούμε όλες μας: “Το highlighter πρέπει να είναι ένα τόνο πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα μας και το bronzer έναν τόνο πιο σκούρο”, είπε.

Στα πρακτικά: το συγκεκριμένο highlighter που έχω αυτή την αίσθηση πως θέλεις διακαώς να αποκτήσεις είναι το παρακάτω και το εντοπίσαμε online στο amazon και μπορείς να το παραγγείλεις με ένα κλικ εδώ!

Read More

And More