Η Kim Kardashian μόλις αποκάλυψε πώς κάνει contouring στους γλουτούς της!

Η Kim Kardashian είναι η βασίλισσα του contouring! Γιατί ενώ το contouring υπήρχε ως όρος από πάντα στην ομορφιά, πολλοί δεν θα το γνώριζαν αν δεν ήταν η Kim να μας το συστήσει μέσα από το instagram της (εμείς βεβαίως στο είχαμε δείξει σε αυτό το βίντεο με τον Φρέντυ Καλομπράτσο από το 2012!).

Έτσι, λοιπόν, σήμερα που το contouring γίνεται από τον αυχένα μέχρι τις πατούσες (σχεδόν) η Kim δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει. Εν ολίγοις: φυσικά και η βασίλισσα του contouring θα έκανε contouring στους γλουτούς της! Μάλιστα, επιστράτευσε τον προσωπικό της spray tan artist, Jimmy Coco (ναι, έχει προσωπικό spray tan artist!) και μέσα από το application της μοιράστηκαν μαζί tips για το τέλειο contouring στους γλουτούς έτσι ώστε να φαίνεται ο πωπός πιο ανασηκωμένος και γυμνασμένος!


Παραπάνω ο διάσημος Jimmy Coco

“To μαύρισμα που κάνω στην Kim απλώς τονίζει τον όμορφο φυσικό της τόνο, αλλά τονίζει και τους μυς της παράλληλα. Για να κάνεις τον πωπό σου να φαίνεται πιο ανασηκωμένος ζήτησε από τον άνθρωπο που σου κάνει το μαύρισμα να σχηματίσει δύο μισοφέγγαρα από την κάτω μεριά των γλουτών σου, αφήνοντας το άνω κέντρο των γλουτών (το σημείο που ενώνονται από την πάνω μεριά) πιο ανοιχτόχρωμο. Έτσι, αμέσως οι γλουτοί σου θα φαίνονται πιο ανορθωμένοι!”, είπε ο personnal self tanner της Kim.

Στα πρακτικά: αν δεν πρόκειται να επισκεφτείς κάποιο ινστιτούτο για να κάνεις αυτό το πράγμα στους γλουτούς που μεταξύ μας έχει τρομερό ενδιαφέρον (σκέψου το: πιο ανορθωμένοι και juicy γλουτοί χωρίς γυμναστική!), θα σου πρότεινα να μην το δοκιμάσεις μόνη σου μιας και μιλάμε για self tan και άρα κάτι που θα κουβαλάς πάνω σου για καναδυό εβδομάδες. Μετάφραση: τυχόν λάθη δεν συγχωρούνται οπότε απόφυγέ το! Ή τουλάχιστον πειραματίσου με προϊόντα που φεύγουν με το ντους και δεν έχουμε μόνιμο αποτέλεσμα. Ένα τέτοιο είναι και το Zero Hoola της Benefit!

Read More

And More