Η Kim Kardashian στο εξώφυλλο του Harper’s Bazaar! Με ποια προϊόντα έγινε το μακιγιάζ της!

Η Kim Kardashian με τον Kanye West φωτογραφήθηκαν για το Harper’s Bazaar. Και ο τρόπος που πιάνει ο Kanye την Kim και πάει να την φιλήσει είναι αυτό στο οποίο θα κάνεις focus. Εκτός αν είσαι beauty junkie και όλα γκρεμίζονται! Γιατί σε αυτή την περίπτωση κάνεις focus στις huge βλεφαρίδες της Kim και τα glossy χείλη της. Λοιπόν, έχουμε όλα τα info και τα προϊόντα (σιγά μη δεν…)

Το μακιγιάζ έγινε από τον Tom Pecheux ο οποίος δούλεψε με προιόντα της Laura Mercier (στην Ελλάδα τα βρίσκεις αποκλειστικά στο attica). Συγκεκριμένα έδωσε μήκος στις βελφαρίδες της με την Long Lash Mascara και έβαψε τα χείλη της με το Laura Mercier Crème Smooth Lip Colour στην απόχρωση Angelic ενώ η επιδερμίδα ντύθηκε με το Laura Mercier Matte Radiance Baked Powder.


Τα μαλλιά έκανε ο official hair stylist της Wella Professionals, Eugene Souleiman τον οποίο είχα αυτή την τύχη να γνωρίσω από κοντά (!) ο οποίος χρησιμοποίησε το Wella EIMI Root Shoot Mousse και το Wella EIMI Sugar Lift Spray για να δώσει όγκο από τις ρίζες (BTW σου είχαμε μιλήσει γι’αυτό το θαυματουργό προϊόν με την ζάχαρη εδώ, όταν μας είχε πρωτοπαρουσιαστεί ένα- δύο χρόνια πριν σε ένα μοναδικό press event στις Κάννες!).

Τώρα ξέρεις οπότε αντιγράφεις!

Read More

And More