Η Kylie Jenner “έκλεψε” τον make up artist της Kim Kardashian και πλέον είναι ολόιδιες!

Οι αδερφές Kardashian/Jenner μας έχουν αποδείξει ότι μοιράζονται τα πάντα. Κάνουν όλες τα φρύδια τους στην Anastasia Beverly Hills και μπορεί η καθεμία να έχει τον δικό της make up artist αλλά δεν έχουν πρόβλημα να τον δανείζουν πού και πού! Στα πλαίσια αυτής της λογικής του… sharing is caring η Kim Kardashian δάνεισε τον προσωπικό της make up artist, Mario Dedivanovic στην αδερφή της, Kylie Jenner κι έτσι ο ταλαντούχος Mario έκανε το μακιγιάζ της μικρότερης αδερφής για το πάρτυ του Olivier Rousteing!

Και μετά από οοοοοοοολα αυτά τα ονόματα στη σειρά: να τι συνέβη όταν ο Mario Dedivanovic έκανε το μακιγιάζ της Kylie Jenner!

Stole @makeupbymario from Kim for the day

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης King Kylie (@kyliejenner) στις


Και να μερικά σημεία στα οποία σταθήκαμε και τα οποία γίνεται ξεκάθαρο ότι αυτό το μακιγιάζ έγινε από τα χέρια του προσωπικού make up artist της Kim Kardashian:

1. Η βάση είναι πολύ ελαφριά και δεν δημιουργείται αυτό το εφέ cake. Και ο Mario Dedivanovic ξέρει πώς να δημιουργεί αλαβάστρινες επιδερμίδες που δείχνουν και αμακιγιάριστες ταυτόχρονα!

2. Το contouring της είναι εμφανές. Και όλοι ξέρουμε ότι Kim Kardashian και contouring πάνε μαζί!

3. Δεν έχει έντονο περίγραμμα στα χείλη. Για την ακρίβεια είναι σαν να μην έχει καθόλου περίγραμμα και αυτό είναι κάτι στο οποίο η Kylie Jenner τουλάχιστον δεν μας έχει συνηθίσει!

4. Το μακιγιάζ των ματιών της έχει γίνει με τον γνωστό… Dedivanovic τρόπο, είναι έντονο αλλά χωρίς να παραείναι. Και την ισορροπία αυτή την εξασφαλίζουν οι γυαλιστερές σκιές.

Και για το λόγου του αληθές, να για πόση ομοιότητα μιλάμε…


ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ:
– Για να δεις πώς να κάνεις βήμα- βήμα το μακιγιάζ της Kim Kardahian κάνε κλικ εδώ!
– Για να δεις πώς να κάνεις βήμα- βήμα το μακιγιάζ της Kylie Jenner κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More