Η Miley Cyrus έβαψε μόνη της τα μαλλιά της και δες το αποτέλεσμα!

Η Miley Cyrus κάνει συνεχώς πράγματα στα μαλλιά της. Μόνο που μετά το μετανιώνει. Το προτελευταίο παράδειγμα ήταν ότι έκοψε αφέλειες και την επομένη ανέβασε photo για μνα μοιραστεί μαζί μας το beauty fail της και πόσο οι αφέλειες της έχουν δυσκολέψει τη ζωή. Τσέκαρε εδώ κι έπειτα στείλε comment αν έχεις μπει ποτέ στη θέση της!

Και λίγες ώρες πριν η Miley Cyrus ανέβασε μια δεύτερη photo για να μοιραστεί μαζί της ένα δεύτερο beauty fail όταν αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της μόνη της από βαρεμάρα (έτσι είπε)!

Η Miley Cyrus στο σχεδόν άρθρο που πόσταρε στα social της γράφει εν ολίγοις ότι έβαψε τα μαλλιά της από βαρεμάρα και ενώ κάτι μέσα της της έλεγε να μην το κάνει, εκείνη επέμενε και ιδού τα αποτελέσματα. Τα μαλλιά της κάηκαν όπως είπε και το έχει μετανιώσει οικτρά αλλά από την άλλη δεν είναι και το κέντρο του κόσμου!

“Ξέρω πως υπάρχουν πολλά πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί κανείς από τα μαλλιά μου. Η κλιματική αλλαγή, ας πούμε, είναι ένα πολύ σοβαρό πράγμα!”, όμως, στο παραλήρημά της αυτό μεταξύ άλλων έγραψε πως της λείπει ο παλιός της εαυτός και πως κάθε περίοδο της ζωής της σηματοδοτείται από μια αλλαγή που έχει κάνει στα μαλλιά της αλλά τελικά αυτό στο οποίο καταλήγει είναι πολύ απελευθερωτικό (που τελικά δεν φαίνεται να πιστεύει τόσο η ίδια): “Μην το πολυσκέφτεστε γιατί στο κάτω- κάτω είναι μαλλιά και αυτό που κάνετε δεν είναι δα και επιβλαβές για την υγεία σας. Απλώς σκεφτείτε ότι ανοίγετε ένα νέο κεφάλαιο!”, έγραψε η Miley Cyrus.

Και για το φρεσκάρισμα της μνήμης σου: η Miley Cyrus ήταν κάποτε όπως την βλέπεις παραπάνω! Για να δεις όλες τις αλλαγές της κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More