Η μάσκα που έκαναν όλες οι stars για τις Χρυσές Σφαίρες! Πού τη βρίσκεις στην Ελλάδα και πόσο κοστίζει!

Οι stars είναι τόσο σαν εμάς! Όταν δεν ταξιδεύουν με τα ιδιωτικά τους jet ή και δεν κάνουν θεραπείες χιλιάδων ευρώ στο πρόσωπό τους, αφιερώνουν τις Κυριακές τους κάνοντας sheet masks (ok, και μετά πηγαίνουν και στα Golden Globes). Κι ευτυχώς αυτές οι stars δεν έχουν και κανένα πρόβλημα να εκτεθούν παύλα τσαλακωθούν στα social και να ανεβάσουν photo τους με αυτές τις μάσκες στο πρόσωπο.

Emma Stone, Drew Barrymore, Maisie Williams και πολλές ακόμη stars πρώτης γραμμής έβαλαν στο πρόσωπό τους αυτές τις εμποτισμένες με ευεργετικά συστατικά πετσέτες για να προετοιμαστούν για τις Χρυσές Σφαίρες. Sheet masks χειλιών, ενυδατικές sheet mask κολλαγόνου, patches για τα μάτια γίνονται τα όπλα μας για λαμπερές εμφανίσεις. Και οι παρακάτω before- after photos είναι η καλύτερη απόδειξη.
Bonus info: και… πιο παρακάτω θα δεις τις δικές μας αγαπημένες sheet masks που κάνουμε κάθε Κυριακή, πού θα τις βρεις και πόσο κοστίζουν!

Emma Stone

Η προσωπική make up artist της Emma Stone, Rachel Goodwin, ανέβασε αυτή τη photo στο προφίλ της στο instagram. Η Emma εδώ δεν είναι καθόλου σοβαρή. Ο λόγος, ωστόσο, που κάνει αυτή τη μάσκα είναι πολύ, πολύ σοβαρός: για να ενυδατώσει τα χείλη της και να τα κάνει να δείχνουν πιο ζουμερά, ενυδατωμένα και θελκτικά!

Maisie Williams

Η Maisie Williams από το Game of Thrones προετοιμάζεται για τις Χρυσές Σφαίρες και δεν διστάζει να μας δείξει τον τρόπο. Η ίδια επέλεξε μια hydro-gel sheet mask και παρακάτω σου δείχνουμε ποια είναι και που τη βρίσκεις!

Drew Barrymore

H Drew Barrymore επέλεξε μια κλασική sheet mask, από αυτές που είχαν πρωτοκυκλοφορήσει στην Κορέα και χρόνια μετά και στην Ελλάδα

Julia Louis- Dreyfus

Την χρονιά που πέρασε διδαχθήκαμε έναν ολοκαίνουριο beauty όρο στην ομορφιά: το multimasking, δηλαδή το να τοποθετείς διαφορετικές μάσκες σε διαφορετικά σημεία του προσώπου σου. Το αντίστοιχο μπορείς να το υιοθετήσεις χρησιμοποιώντας διαφορετικές sheet mask ανάλογα με το κάθε σημείο του προσώπου σου.

Jessica Chastain

Εκτός από μια καλή ομάδα χρειάζεσαι και μια πολύ καλή sheet mask για να κόψεις ανάσες στο red carpet!


1. SHEET MASK ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Advanced Night Repair Estee Lauder (€105.00). Προσφέρει έναν ισχυρό συνδυασμό τεχνολογιών που καταπολεμούν τους ρύπους, για επιδερμίδα γεμάτη με ενεργά συστατικά και λαμπερή, υγιή όψη. Το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη η μάσκα επιτρέπει στα συστατικά να μπουν σε μεγαλύτερο βάθος στην επιδερμίδα.

2. ΥΔΡΟ-ΤΖΕΛ ΜΑΣΚΑ: Hyaluronic Intensive Treatment Mask, Magic Stripes (€42.34) από την Make Me Up. Αυτή η μάσκα είναι μαγική για το πρόσωπο! Περιέχει υαλουρονικό οξύ και μια σειρά από θρεπτικά συστατικά που ενυδατώνουν το πρόσωπο, το κάνουν να δείχνει πιο ξεκούραστο κι έχει αντιγηραντική δράση. Δεν είναι μόνο η αίσθηση που νιώθεις για την επιδερμίδα σου. Είναι η λάμψη που βλέπεις στον καθρέφτη σου! Μπορείς να την παραγγείλεις online εδώ.

3. PATCHES ΜΑΤΙΩΝ: Rodial (€39.30). Καινοτόμες μάσκες που ενυδατώνουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών χάρη στο εκχύλισμα Dragon’s Blood (βασικό συστατικό της σειράς που προέρχεται από το δέντρο Croton Lechleri και περιέχει γλυκερίνη, νερό και εκχύλισμα από ρετσίνι Croton Lechleri) που λειτουργεί σαν “δεύτερη επιδερμίδα”, καταπραΰνοντας την περιοχή και αποκαθιστώντας τα κύτταρα του δέρματος.

4. ΓΙΑ ΛΑΜΨΗ: I’m Real Mask Sheet Tony Moly (€8.60). Θα τη βρεις στα Sephora και περιέχει στη σύνθεσή της λυκοπένιο γνωστό για την αντιοξειδωτική του δράση και τη λάμψη που προσφέρει στην επιδερμίδα.

5. ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ ΜΕ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ Ή ΣΠΥΡΑΚΙΑ: Deep Detox Tightening Mask, Magic Stripes (€41.20) από την Make Me Up. Ο συνδυασμός των μικροσωματιδίων αργίλου και των μικρό ινών της Deep Detox Tightening Mask παρέχει ενισχυμένο καθαρισμό σε βάθος και ταυτόχρονα βοηθά στην ανάπλαση και σύσφιξή του δέρματος. Είναι η αγαπημένη μου και θα γίνει και δική σου αν η λιπαρότητα είναι κάτι που σε απασχολεί μονίμως! Μπορείς να την παραγγείλεις online εδώ.

6. ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ: Sephora Rose Lip Mask (€2.60). Μάσκα χειλιών με τριαντάφυλλο και super ενυδατική και καταπραϋντική δράση.

Read More

And More