Η μεγαλύτερη τάση ΤΩΡΑ! 4 διάσημες που φόρεσαν το καφέ κραγιόν των 90’s!

Αν δεν αγοράσεις ένα καφέ κραγιόν αυτό το Φθινόπωρο, καλύτερα να μην αγοράσεις κανένα! Και δεν έχω πιο ξεκάθαρο τρόπο για να σου πω πως τα καφέ χείλη των 90’s είναι ίσως το δυνατότερο beauty trend που θα βλέπουμε ξανά και ξανά μπροστά μας τους επόμενους μήνες μέχρι να το βαρεθούμε.

Και αν τα λόγια της beauty editor δεν σε πείθουν, δεν έχω καλύτερο επιχείρημα από όλες αυτές τις stars που έχουν φορέσει καφέ κραγιόν τον τελευταίο περίπου μήνα. Σημείωσε…

Kylie Jenner (η αρχηγός του καφέ κραγιόν!)


Joan Smalls


Rihanna

Ελένη Φουρέιρα

Τώρα αν στο μυαλό σου υπάρχει κάτι τύπου πώς θα φορέσω εγώ, ένας κανονικός άνθρωπος το καφέ κραγιόν, να σου πω πως εγώ είμαι ένας κανονικός άνθρωπος που είχε ακριβώς την ίδια σκέψη με εσένα και πολλούς δισταγμούς. Μέχρι που μια μέρα παίζοντας καλλυντικά με την Μαρία Μαρκαντωνάτου συνέβη αυτό…

Το καφέ κραγιόν που φοράω παραπάνω είναι το Pro Longwear απόχρωση Passion Presented της MAC. Και σαν κανονικός άνθρωπος που πειραματίστηκε με κάτι extreme για τα δεδομένα του σου λέω το εξής: είναι το καλύτερο χρώμα που φόρεσα ever!

Ερώτηση: θα φορέσεις καφέ κραγιόν; Απάντησε στο poll παρακάτω. Κι έπειτα, κάνε κλικ εδώ για να δεις πώς θα φορέσεις σωστά το καφέ κραγιόν κι εδώ για να δεις μερικά από τα αγαπημένα μας καφέ κραγιόν! Προσοχή: καφέ όχι berry! Να μην έχει, δηλαδή, μπορντώ μέσα του!

Read More

And More