Η πανεύκολη συνταγή της Kendall Jenner για τα σπυράκια!

Τα τελευταία χρόνια τα πράγματα σε σχέση με την ομορφιά έχουν γυρίσει στο real beauty. Κι ενώ άλλοτε stars που είχαν ακμή κρύβονταν κάτω από τόνους make up τώρα βγαίνουν και μιλάνε ανοιχτά γι’αυτό και μάλιστα μοιράζονται και τα tips που έχουν σώσει εκείνες (μήπως και σωθεί καμία ακόμη!).

Έτσι, λοιπόν, μετά την Victoria Beckham (δες εδώ τι κάνει) και την πρώην σύντροφο του γιου της, Chloe Mortez (ομοίως, δες εδώ), η Kendall Jenner ανέβασε στο application της που μπορείς να βλέπεις με συνδρομή την πολύ, πολύ εύκολη συνταγή που κάνει στο πρόσωπό της για τα σπυράκια. Το καλύτερο part; Χρειάζονται μόνο δύο υλικά τα οποία έχεις έτσι κι αλλιώς στην κουζίνα σου!

Για την συγκεκριμένη συνταγή, όπως βλέπεις παραπάνω, θα χρειαστείς μισό λεμόνι κι ένα ασπράδι αυγού τα οποία σε συνδυασμό και σύμφωνα με το βίντεο, συσφίγγουν τους πόρους και εξισορροπούν το φυσικό PH της επιδερμίδας ενώ παράλληλα προλαμβάνουν τα σπυράκια (αλλά δυστυχώς δεν έχουν κάποια δράση στα ήδη υπάρχοντα).

Στην ερώτηση, τώρα, αν αυτή η μάσκα κάνει πράγματι δουλειά το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναλύσουμε τα συστατικά του. Ξεκινώντας από το λεμόνι: όταν κάτι με τόσο χαμηλό PH απλώνεται στην επιδερμίδα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα κι έτσι τα έλαια και τα βακτήρια δεν παγιδεύονται κάτω από την επιδερμίδα. Ωστόσο, αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα αυτή η μάσκα δεν είναι για σένα καθώς το λεμόνι θα σου δημιουργήσει μια αίσθηση τραβήγματος ή και κάψιμο.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις; Πριν απλώσεις οποιοδήποτε προϊόν κάνε το test σε μια μικρή επιφάνεια της επιδερμίδας σου ένα 24ωρο πριν για να δεις πώς θα αντιδράσει!

Read More

And More