Just released! Αυτά είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιεί στα μαλλιά της η Gisele!

Ο πρώτος συνειρμός που κάνουμε όταν σκεφτόμαστε top model είναι η Gisele! Και ο πρώτος συνειρμός που κάνουμε όταν σκεφτόμαστε την Gisele είναι υπέροχα- υγιή- τέλεια- ένα-σωρό-επίθετα- μαλλιά! Σε αντίθεση με αυτό που θα συναντήσουμε εμείς στον δικό μας καθρέφτη ειδικά προς το τέλος των διακοπών και αφού τα μαλλιά μας έχουν συσσωρεύσει όλη αυτή την ταλαιπωρία από τον ήλιο και τη θάλασσα! Ή μήπως όχι;

Η Gisele μόλις αποκάλυψε την αγαπημένη σειρά φροντίδας μαλλιών που θα βρούμε στο μπάνιο της και τα οποία χρησιμοποιεί καθημερινά! Κράτησε σημειώσεις για να είναι και τα δικά σου μαλλιά λαμπερά και υγιή αυτό το καλοκαίρι αλλά και όλο το χρόνο!

Αυτή είναι η σειρά που φροντίζει τα μαλλιά της η Gisele!

Είναι μια σειρά που έτσι κι αλλιώς έχει στο μπάνιο της η Gisele αλλά και κάθε κορίτσι εκεί έξω με τέλεια μαλλιά! Ο λόγος για την σειρά Pantene Pro-V Αναδόμηση και Προστασία που σου δίνει έως και 15 φορές πιο δυνατά μαλλιά! Πώς; Χάρη στην υψηλή τεχνολογία του αλλά και τα συστατικά που περιέχει. Πιο συγκεκριμένα, το αμπουάν περιλαμβάνει τη γνωστή τεχνολογία EDDS που εξασφαλίζει αντιοξειδωτική δράση κατά της φθοράς των μαλλιών και το conditioner περιλαμβάνει ιστιδίνη που ενισχύει την φροντίδα. Χρησιμοποιώντας το πλήρες πακέτο σαμπουάν και conditioner μαζί της ίδιας σειράς τα μαλλιά μπορούν να είναι υγιή εσωτερικά και όμορφα εξωτερικά.

Και φυσικά, μην ξεχνάς 3-4 φορές την εβδομάδα την μάσκα σου που θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη προστασία και την υγεία των μαλλιών σου!

Και για ολοκληρωμένη φροντίδα και ακόμη πιο λαμπερά και υγιή μαλλιά μην ξεχάσεις το ξηρό λάδι Pantene Pro-V. Περιέχει στη σύνθεσή του βιταμίνη Ε που θρέφει, αναδομεί και προστατεύει. Χρησιμοποίησέ το σε στεγνώα ή νωπά μαλλιά και δώσε στα μαλλιά σου την ενυδάτωση που χρειάζονται όλο το καλοκαίρι!

Απόκτησε κι εσύ τα πιο τέλεια μαλλιά που είχες ποτέ ξεκινώντας από αυτό το καλοκαίρι! Ναι, ακόμη και αν η θάλασσα και η ζέστη δεν βοηθά έχεις το Pantene Pro-V, το brand που εμπιστεύεται το no 1 top model παγκοσμίως!

Read More

And More