Just released! Ο πραγματικός λόγος που η Kylie Jenner αλλάζει μαλλιά τόσο συχνά!

Για την Kylie Jenner τα έχουμε ξαναπεί ένα σωρό φορές. Αλλάζει μαλλιά με την ίδια συχνότητα που εμείς βουρτσίζουμε τα δόντια μας (είμαστε συνεπείς! Το κάνουμε πρωί- βράδυ), δεν την πολυσυμπαθώ αλλά της δίνω το credit ότι ασκεί τώρα ίσως την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο της ομορφιάς και μπα-μπλα-μπα…

Το ερώτημα είναι: γιατί τα κάνει όλα αυτά; Και γιατί τόσες αλλαγές; Η ίδια μίλησε στο Time και η αλήθεια είναι πως αυτά που είπε και βάση έχουν και μας πείθουν ότι δεν είναι (μόνο) για λόγους ματαιοδοξίας όλες αυτές οι αλλαγές (ένα credit ακόμη από μένα)!

“Απλώς θέλω να εμπνεύσω τους fan μου να είναι αυτοί που θέλουν να είναι, γιατί αυτό είναι πάντα κάτι που έκανα κι εγώ η ίδια. Και το ξέρουν. Πειραματίζομαι με τα μαλλιά μου, με τα κραγιόν που φοράω στα χείλη μου. Την μια εβδομάδα έχω πράσινα μαλλιά, την άλλη μπλε. Μια τρίτη εβδομάδα το στιλ μου είναι gothic. Πάντα πειραματίζομαι και προσπαθώ να ανακαλύψω ποια είμαι στην πραγματικότητα και ποια θέλω να είμαι. Και αυτό νομίζω ότι τους εμπνέει στο να είναι και οι ίδιοι αυτοί που πραγματικά θέλουν!”.

Και συνέχισε:
“Πιστεύω ότι οι άνθρωποι περιμένουν πάρα πολλά από εμένα και την οικογένειά μου. Είτε ακούμε επιρροή για τον έναν είτε για τον άλλο λόγο είμαστε αυτοί που είμαστε. Και η ίδια γνωρίζω πόση επιρροή ασκώ στους fans μου και σε όσους με ακολουθούν. Νιώθω πως οτιδήποτε κάνω, το μακιγιάζ μου, το χρώμα των μαλλιών μου, πάντα ξεκινάω αυτές τις τεράστιες τάσεις και δεν έχω γνώση του πόσο ικανή είμαι για όλο αυτό!”.

“Άρχισα να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά πριν καναδυό μήνες (ήταν η περίοδος που γράφονταν πολλά άσχημα σχόλια για εκείνη στο instagram). Ένιωσα ότι το bullying με αφορούσε άμεσα και θέλω να βοηθήσω και άλλα κορίτσια και αγόρια που παιρνούν κάτι αντίστοιχο. Νιώθω ότι θα μπορούσα να είμαι- δεν ξέρω πώς θα ακουστεί- αρχηγός. Περνάω το ίδιο πράγμα που περνάς κι εσύ οπότε έλα να το αντιμετωπίσουμε μαζί!”.

Ok! Αν και δεν με πείθει τόσο, η επιχειρηματολογία της οφείλω να αναγνωρίσω πως είναι καλή. Και έτσι δίνει κι ένα άλλοθι σε όλες αυτές τις δεκάδες πλαστικές που έχει κάνει. Και είναι μόνο 18!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η KYLIE JENNER ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΗΣ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ, ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Read More

And More