Keira Knightley: “Ποτέ δεν φορούσα make up μέχρι που έβγαλα ακμή”!

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες διασήμων που έπασχαν από ακμή και αποφάσισαν να το μοιραστούν με όλους εμάς για να νιώσουμε κάπως καλύτερα (ειδικά αν έχουμε και εμείς ακμή #storyofmylife). Πιο πρόσφατη στη λίστα είναι, λοιπόν, η Keira Knightley η οποία μίλησε σε αμερικάνικο περιοδικό για το beauty δράμα της!

“Μέχρι μια ηλικία φορούσα μόνο ένα smudged μολύβι γύρω από τα μάτια μου. Δεν με ένοιαζε να φοράω make up ή οτιδήποτε στην επιδερμίδα μου μέχρι που έβγαλα ακμή. Δοκίμασα χιλιάδες προϊόντα αλλά δεν δούλεψε κανένα. Νόμιζα ότι δεν θα την ξεφορτωθώ ποτέ, μέχρι που στα 25 μου το κατάφερα. Αργότερα κατάλαβα ότι η ακμή είναι θέμα διατροφής και ορμονικών διαταραχών!”, είπε η Keira Knightley.

Επίσης, στην ίδια συνέντευξή της η ηθοποιός που είναι και πρόσωπο της Chanel είπε για τις beauty συνήθειές της στο μακιγιάζ: “Δεν μου αρέσουν τα επιτηδευμένα. Όσες φορές έχω ένα πολύ φροντισμένο look δεν νιώθω εγώ. Φοράω λίγα πράγματα. Όταν δεν είμαι σε γυρίσματα βάφω τα νύχια μου με ένα έντονο Chanel βερνίκι και φοράω στα χείλη μου το Rouge Coco Stylo που έχει την τέλεια ροζ απόχρωση!”.

Έχεις κι εσύ ακμή; Δεν είσαι (η) μόνη! Δες εδώ 10 stars που έχουν περάσει ακμή ή που έχουν ακόμη!

Read More

And More