Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.08.2016 | 14:32
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Κι όμως! Αυτό το τέλειο καρέ της Shay Mitchell είναι ψεύτικο! Πώς θα το κάνεις!

Κι όμως! Αυτό το τέλειο καρέ της Shay Mitchell είναι ψεύτικο! Πώς θα το κάνεις!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Η Shay Mitchell έχει 14 εκατομμύρια followers στο instagram. Και στην αρχή της εβδομάδες τους ξάφνιασε όλους ανεβάζοντας μια photo που την έδειχνε να έχει ένα ολοκαίνουριο και υπερτέλειο καρέ κούρεμα. Και είναι η ίδια photo που είχε περίπου ένα εκατομμύριο likes!"Θέλω να ξεκινάω την κάθε μέρα μου με μια φρέσκια οπτική οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μικρό κούρεμα!".

Ωστόσο, ο κομμωτής της Chris Appleton, αποκάλυψε στο αμερικάνικο allure ότι το κούρεμα στην πραγματικότητα δεν ήταν κούρεμα. Με δεδομένο ότι η Shay Mitchell παίζει σε μια πολύ πετυχημένη σειρά, το Pretty Little Liars, δεν μπορεί να επεμβαίνει στα μαλλιά της. Οπότε, αυτό το καρέ ήταν αποτέλεσμα styling! "Τα μαλλιά της Shay Mitchell είναι σε layers οπότε πήρα το πιο μακρύ σημείο στο πίσω μέρος των μαλλιών, έκανα μια πλεξίδα και την έκρυψα μέσα στα μαλλιά. Έπειτα, για το μπροσινό μέρος έκανα μερικά layers ακόμη και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπετε εδώ!".

Τώρα, αν δεν έχεις φιλαρίσματα στα μαλλιά σου και θέλεις αυτό το αποτέλεσμα εδώ σου δείχνουμε πώς να κάνεις βήμα- βήμα το fake bob!


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10