Kylie Jenner: αυτά είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιεί! Ποια θα βρεις στην Ελλάδα και πόσο κοστίζουν!

Πώς θα σου φαινόταν να είχες 35.3 εκατομμύρια followers στο instagram (μέχρι αυτή τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές), και για κάθε προϊόν που ανεβάζεις οι εταιρίες να σου στέλνουν κούτες με δώρα γιατί χάρη σε εσένα αυτό το προϊόν έγινε sold out; Και πώς θα σου φαινόταν να φοράς ένα κραγιόν και αυτό το κραγιόν για να γίνεται μετά τεράστια τάση και να το φοράει και η μία και η άλλη χωρίς να το έδειξε ποτέ κανένα catwalk αλλά να συνέβη όλο αυτό επειδή μόνο και μόνο ΕΣΥ αποφάσισες πώς σου αρέσει αυτό το κραγιόν (έπεσα… θύμα της!);

Όλα αυτά συμβαίνουν στην Kylie Jenner, την μικρότερη από τις αδερφές Kardashian- Jenner που στα 18 της έχει κατακτήσει τον μπιουτόκοσμο και που μίλησε στους New York Times για το ποια προϊόντα χρησιμοποιεί και έτσι ετοιμάζεται να κάνει και μερικά ακόμη προϊόντα sold out. Επειδή μπορεί!

Παρακάτω, αναλυτικά όλα όσα είπε η Kylie Jenner στους New York Times για το beauty routine της και τα προϊόντα εκείνα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, πού θα τα βρεις και πόσο θα τα πληρώσεις!
PS: Σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να περίμενες, η Kylie Jenner δεν είναι καθόλου… snob με τις εταιρίες ευρείας. Θέλω να πω πως στο νεσεσέρ της δεν θα βρεις μόνο Lancome, Estee Lauder ή YSL αλλά και πολλά low budget beauty goodies που όλες μπορούμε να έχουμε.

Περιποίηση
Έχουμε μια οικογενειακή δερματολόγο, την Christie Kidd στο Beverly Hills. Η αδερφή μου η Kendall είχε σοβαρό πρόβλημα ακμής όταν ήταν πιο μικρή και η επιδερμίδα της καθάρισε τέλεια. Αυτό που σκέφτηκα είναι ότι από την στιγμή που θεράπευσε την Kendall θα πρέπει να αρχίσω να την επισκέπτομαι!

Χρησιμοποιώ ένα καθαριστικό gel δικό της κάθε πρωί και η αδερφή μου η Khloe μου έμαθε να χρησιμοποιώ αντηλιακή. Χρησιμοποιώ μια που λέγεται TiZO3. Δεν μυρίζει σαν αντηλιακό και αυτό μου αρέσει πολύ κι επίσης έχει χρώμα. Αν ξυπνήσω το πρωί και πρέπει να τρέξω σε ραντεβού και άλλες δουλειές θα βάλω αυτή μόνη της.

Για την ενυδάτωσή μου χρησιμοποιώ μια εντελώς φυσική ενυδατική που λέγεται Mimosa Blossom Dream Cream. Έχω πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα που γίνεται πολύ ξηρή οπότε πολλά πράγματα με ενοχλούν όταν τα φοράω στο πρόσωπό μου. Για τα μάτια μου αγαπώ την Kiehl’s avocado eye treatment.

Το βράδυ, χρησιμοποιώ τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ της Neutrogena που αφαιρεί ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ. Επίσης βρήκα αυτές τις μάσκες στα Sephora που όλες οι φίλες μου χρησιμοποιούν! Έχω πάθος με αυτές! Στα ράφια υπάρχουν εκατομμύρια τέτοιες διαφορετικές μάσκες, οπότε μπορείς να δοκιμάζεις πολλές και διαφορετικές. Έχουν τόσο fun!

Μακιγιάζ
Αν πρόκειται να δω τους φίλους μου ή έχω κάποια ραντεβού δεν θα φορέσω βαρύ make up. Δεν μου αρέσει! Όταν βλέπετε αυτές τις φωτογραφίες στο instagram μου, είναι από όταν έχω δώσει μια συνέντευξη ή έχω κάνει μια φωτογράφιση. Κάθε φορά που ένας επαγγελματίας make up artist μου κάνει μακιγιάζ, βγάζω φωτογραφία!

Μου αρέσουν πολύ οι βλεφαρίδες, τα περιγράμματα για τα χείλη, βάζω ένα ελαφρύ foundation, bronzer και αυτό είναι όλο. Το foundation που χρησιμοποιώ συνήθως είναι το Light Wonder της Charlotte Tilbury. Μου αρέσει γιατί είναι ελαφρύ και μπορώ να δω την επιδερμίδα μου. Επίσης χρησιμοποιώ το ρουζ Nars Orgasm. Για τις βλεφαρίδες μου, μου αρέσει να πηγαίνω στα CVS και να ανακαλύπτω όλες τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Είχα εμμονή με τις έντονες και τεράστιες βλεφαρίδες αλλά τώρα θέλω κάτι καθαρό και ελαφρύ. Μου αρέσουν οι βλεφαρίδες Wispies από τα CVS.

Μάσκαρα χρησιμοποιώ την Lancôme Hypnôse Drama. Η Anastasia Beverly Hills έχει ένα kit για contouring που είναι πολύ εύκολο και έχει τα πάντα μέσα. Η γυναίκα που δημιούργησε την σειρά, η Anastasia Soare, μου βγάζει και τα φρύδια. Είναι η ίδια που βγάζει τα φρύδια από ολες μου τις αδερφές. Επίσης λατρεύω το Anastasia concealer της. Μου αρέσει το concealer να έχει μέσα λίγο ροζ γιατί φωτίζει την περιοχή.

Για bronzer χρησιμοποιώ το Kardashian bronzer. Το χρησιμοποιώ στην κορυφή της μύτης μου και κάτω από το πηγούνι. Χρησιμοποιώ την κίτρινη πούδρα Bobbi Brown που έχουν. Μου αρέσει η κίτρινη γιατί εξουδετερώνει τις κοκκινίλες στο πρόσωπο και ταιριάζει τέλεια με το spray μαυρίσματος που κάνω.

Μου αρέσει να φοράω περίγραμμα χειλιών αντί για κραγιόν. Έχω τόσα πολλά και από τόσες διαφορετικές εταιρίες οπότε διαλέγω το χρώμα που μου αρέσει κάθε φορά. Σε αυτή την φάση της ζωής μου προετοιμάζω το δικό μου kit με προϊόντα χειλιών και έχω κάνει focus σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις που λατρεύω: nude, sepia και ένα πραγματικό καφέ. Είμαι πολύ γρήγορη στο μακιγιάζ πια! Μπορώ να το κάνω σε 10 λεπτά. Αλλά αν βάλω και ψεύτικες βλεφαρίδες θα χρειαστώ μερικά λεπτά ακόμη.

Αν δεν μιλάμε για απλό μακιγιάζ, μου αρέσει να χρησιμοποιώ λάμψεις. Λατρεύω να βλέπω την επιδερμίδα μου super λαμπερή και μου αρέσει το trend του strobing που παίζει τώρα. Η Anastasia έχει ένα φοβερό highlighter. Μου αρέσει το χρυσό.

Άρωμα

Δεν βάζω άρωμα. Κάποιες φορές χρησιμοποιώ τα spray της Victoria Secret. Έχουν αυτό το Coconut Passion που μου αρέσει. Αλλά τα αρώματα μου δημιουργούν πονοκέφαλο!

Μαλλιά
Παλιότερα λουζόμουν κάθε μερά αλλά μου είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καλό για τα μαλλιά σου οπότε τώρα προσπαθώ να λούζομαι μέρα παρά μέρα. Μου αρέσει το σαμπουάν και το conditioner της Moroccanoil. Είχα πολύ πυκνά και με όγκο μαλλιά αλλά όχι πια. Πριν περίπου 1.5 χρόνο τα έκοψα και μετά άρχισα να τους κάνω bleaching και να τα βάφω μπλε οπότε τα κατέστρεψα! Στα γενέθλια των 17 μου χρόνων ξύρισα το μισό μου κεφάλι, οπότε τα μαλλιά μου ακόμη μακραίνουν. Έχω αγγίξει μόνο το 50% αυτού που θέλω να κάνω!

Τα προϊόντα της Kylie Jenner που αγαπά η Kylie Jenner και μπορείς να βρεις και στην Ελλάδα!

1. Σαμπουάν (€23.00) και conditioner (€24.00), Moroccanoil. Σε επιλεγμένα κομμωτήρια
2. Μάσκα προσώπου Sephora (€3.95)
3. Κρέμα ματιών Creamy Eye Treatment with Avocado, Kiehl’s* (€45.00)
4. Αρωματικό spray Coconut Passion, Victoria Secret (€17.90). Θα το βρεις στο Golden Hall και στο corner του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος

*Kiehl’s Shop in Shop:
HONDOS CENTER ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Μέρλιν 6, Κολωνάκι // HONDOS CENTER ΓΛΥΦΑΔΑ: Αγ. Κωνσταντίνου 2 & Λαζαράκη 5, Γλυφάδα // ATTICA, The Department Store: Πανεπιστημίου 9, City Link Σύνταγμα // HONDOS CENTER ΜΥΚΟΝΟΣ: Αγία Άννα, Χώρα Μυκόνου // HONDOS CENTER ΚΗΦΙΣΙΑ: Κολοκοτρώνη 3, Κηφισιά // ATTICA GOLDEN HALL:
Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι // GALLERY DE BEAUTE – THE MALL ATHENS: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι

Read More

And More