Kylie Jenner: μας δείχνει το μπάνιο της και αποκαλύπτει extra beauty μυστικά!

Η Kylie Jenner όπως και όλες οι αδερφές Kardashian έχουν αυτό το app όπου μπορείς να μπεις και να δεις στιγμές από την προσωπική τους ζωή, beauty tips και πολλά ακόμη. Και κάπως έτσι, με την λογική της κλειδαρότρυπας, καταφέρνουν να μας κρατούν σε απόλυτη εγρήγορση! Με συνδρομή, φυσικά…

Στο τελευταίο βίντεο που πόσταρε η Kylie Jenner μας ξεναγεί στο μπάνιο της και αποκαλύπτει καναδυό ακόμη beauty μυστικά της (και όσα δεν μας αποκαλύπτει εκείνη τα συμπεραίνουμε μόνες μας!).

Έχει ένα μπουκάλι στο ψυγείο πολύ κοντά στο κρεβάτι της για να ενυδατώνεται παντού και πάντα, στο μπάνιο της έχει και μπανιέρα και ντουζιέρα (φυσικά!), έχει μια συλλογή από τα αρώματα της αδερφής της Kim Kardashian και το μπάνιο της είναι μαύρο κάτι το οποίο έχει μετανιώσει οικτρά.

Να τι είπε για το μαύρο μπάνιο (σε περίπτωση που δεν αντέχεις να μην έχεις αυτό το info): “Δεν μπορείς να δεις τίποτα όταν είσαι εδώ μέσα. Είναι απαίσιο, ο φωτισμός εδώ μέσα είναι χάλια! Δεν ξέρω καν πού ξυρίζομαι! Ποιος ξέρει; Αν το σκέφτεσαι να κάνεις το μπάνιο σου μαύρο, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!”


Πάντως, ως beauty editor που έχει στο μυαλό της ένα σωρό άχρηστες και μη πληροφορίε, θυμάμαι την Kylie Jenner να δηλώνει πώς δεν φοράει αρώματα γιατί την ζαλίζουν. Οπότε 1) τα αρώματα της αδερφής της Kim στο μπάνιο της είναι μάλλον διακοσμητικά και 2) εδώ μπορείς να δεις όλα εκείνα τα καλλυντικά που λατρεύει η Kylie Jenner, πόσο κοστίζουν αλλά και πού μπορείς να τα βρεις στην Ελλάδα!

Read More

And More