Kylie Jenner: μόλις αποκάλυψε τα προϊόντα που χρησιμοποιεί στο καθημερινό της μακιγιάζ!

Η Kylie Jenner πουλάει σαν ζεστό ψωμί. Και ειδικά στην στήλη της ομορφιάς με όλα αυτά τα 496 μαλλιά που αλλάζει και τα 496 μυστικά ομορφιάς που εφαρμόζει.

Το τελευταίο νέο σε σχέση με την Kylie είναι ότι σε αυτό το app που έχει εκείνη και οι λοιπές Jenner- Kardashian αδερφές, ανέβασε χθες το πρωί ένα βίντεο στο οποίο μιλάει για οοοοοοολααααααα τα βήματα του μακιγιάζ που ακολουθεί κάθε πρωί και οοοοοοοοοοοοολαααααα τα προϊόντα μακιγιάζ που έχει στο νεσεσέρ της και που βάζει και στο πρόσωπό της (και αυτά περίπου 496)! Κράτησε σημειώσεις.
Note: ξεκινάει το μακιγιάζ της με ενυδάτωση όπως οφείλει να κάνει καθεμία από εμάς, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένη ενυδατική, οπότε προχωράμε στα επόμενα προϊόντα. Αν, όμως, έχεις λιπαρή επιδερμίδα και δεν έχεις βρει εκείνη την ενυδατική που σου κάθεται καλά, κάνε κλικ εδώ!
Note 2: ένα μικρό απόσπασμα από το βίντεο που ανέβασε η Kylie και στο οποίο μας αποκαλύπτει ένα προς ένα όλα τα μυστικά και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί στο μακιγιάζ της!



ΦΡΥΔΙΑ

Χρησιμοποιεί το μολύβι φρυδιών Anastasia Beverly Hills Brow Wiz, απόχρωση Soft Brown και συμβουλεύει: “Αν το παρακάνετε με το χρώμα και βάψετε τα φρύδια σας πολύ σκούρα μην διστάσετε να τα χτενίσετε!”.

ΒΑΣΗ
Στο βίντεο λέει ότι αναμειγνύει δύο διαφορετικά foundation, το Make Up For Ever Ultra HD Invisible Cover Foundation και το Buxom Show Some Skin Weightless Foundation. Αφού απλώσει το make up λέει ότι το τσεκάρει στο ειδικό selfie φως που έχει στο δωμάτιό της (για την ακρίβεια, έχει ένα ολόκληρο δωμάτιο για τις selfie της!). Σε περίπτωση που δεν έχεις τέτοιο δωμάτιο ή/και φως (σοβαρά τώρα;) η Kylie συμβουλεύει: “Πηγαίντε στο παράθυρο και με έναν καθρέφτη τσεκάρετε το make up σας στο φυσικό φως της μέρας!”.

ΓΙΑ ΤΟ CONTOURING
Για τις φωτοσκιάσεις και για να πετύχει ένα πιο ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα η Kylie χρησιμοποιεί τοStila Aqua Glow Perfecting Bronzer το οποίο απλώνει από το ύψος των αυτιών της και κατά μήκος των ζυγωματικών της. Το concealer που βάζει κάτω από τα μάτια της είναι το Nars Radiant Creamy Concealer και σετάρει concealer, foundation και bronzing πούδρα με την πούδρα La Mer Translucent Powder.
ΔΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ CONTOURING ΕΔΩ!

ΜΑΤΙΑ
Αγαπημένη της παλέτα ματιών είναι η Too Faced Chocolate Bar Palette και απλώνει τις σκιές με το πινέλο 217 της MAC.

ΧΕΙΛΗ
Η Kylie Jenner έχει στηρίξει το 90% της καριέρας της στα χείλη της και ξέρω ότι τα τι και τα πώς στο μακιγιάζ των χειλιών της σε ενδιαφέρουν ιδιαιτέρως. Κράτησε, λοιπόν, σημειώσεις. Η Kylie λέει πως το αγαπημένο της προϊόν- σειρά για τα χείλη είναι το Kylie Lip Kit που φέρει την υπογραφή της και όπως τονίζει και στο βίντεο, κάνει πολύ περίγραμμα στα χείλη της σχεδόν όλη την ημέρα! Ξεκινάει με ένα μολύβι χειλιών Dolce σε ένα ροζ απαλό και σχηματίζει με αυτό το περίγραμμά της ξεφεύγοντας ελάχιστα. Έπειτα, αφού βάλει το περίγραμμα και το κραγιόν απλώνει την Magic Cream της Charlotte Tilbury στην επιφάνειά τους για να τα ενυδατώσει.

Θέλεις τα χείλη της Kylie; Δες παρακάτω στο βίντεο πώς να κάνεις κι εσύ την τεχνική του overlipping (που κάναμε κι εμείς που κάνει και η Kylie! Χα!)

Read More

And More