Kylie Jenner: ποιο μήκος νυχιών θεωρεί hot το μεγαλύτερο beauty icon ΤΩΡΑ;

Πριν λίγες μέρες σου είχαμε πει εδώ ότι η Kylie Jenner συνεργάζεται με την σειρά Sinful Color (το brand δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα) και από κοινού λανσάρουν μια σειρά με βερνίκια που θα φέρουν την υπογραφή της. Στο πλαίσιο αυτού του λανσαρίσματος έγινε κάπου στην Αμερική ένα beauty event με beauty editors που πολύ ζήλεψα. Και ανάμεσα σε αυτές ήταν και η editor του Allure στην οποία η Kylie αποκάλυψε καναδυό beauty θέματά της. Όπως: γιατί πλέον προτιμά τα κοντά νύχια!

“Προτιμώ τα κοντά νύχια τελευταία. Ξαφνικά συνειδητοποίησα πόσο περίεργα έδειχναν τα μακριά νύχια πάνω μου. Το να προσθέτεις μήκος στα νύχια σου είναι από μόνο του πολύ περίεργο!”, είπε η Kylie Jenner στο Allure και συνέχισε με την συνάρτηση Kylie Jenner- νέο μήκος στα νύχια: “Από τότε που έχω κοντά νύχια νομίζω ότι είναι και πάλι μακριά και θέλω να τα κόβω συνέχεια!

Και υπάρχει και αυτό το αστείο κομμάτι που μόνο κάποια που έχει ή είχε κάποτε μακριά νύχια μπορεί να καταλάβει: “Από τότε που απέκτησα κοντά νύχια δεν χορταίνω να φοράω κρέμα ματιών και ενυδατική στο πρόσωπό μου. Τώρα καταλαβαίνω πόσο δύσκολο ήταν!”.

Και τώρα η ώρα του poll και του VS: εσένα ποια νύχια σου αρέσουν πιο πολύ. Έχω υπάρξει μια φορά στην ζωή μου με μακριά νύχια για το βίντεο που θα δεις παρακάτω και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να μην είναι καθόλου πρακτικά (ούτε εγώ μπορούσα να βάλω κρέμα ματιών!) αλλά το αποτέλεσμα ήταν πολύ sexy!

Read More

And More