Ποιο είναι το μπλε κραγιόν της Kylie Jenner!

Αν δεν ξέρει η Kylie Jenner από κραγιόν, τότε ποια; Κι αν δεν ξέρει η Kylie Jenner να προκαλεί, τότε τι; Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, είδαμε την Kylie Jenner να φοράει μπλε κραγιόν κι έπειτα να βάζει και στα χείλη της Caitlyn και να μοιράζει στα social και σε αυτό το application που έχουν οι αδερφές Jenner- Kardashian διάφορες photos και info γιατί το έκανε και ποιο ήταν το κραγιόν.

Ένα- ένα, λοιπόν!

1. Η Caitlyn Jenner με το μπλε κραγιόν που της έβαλε η κόρη της

/

2. Γιατί έβαλαν μπλε κραγιόν!
Για να πάρουν θέση ενάντια σε κάθε μορφής bullying και ειδικότερα στο bullying που υφίστανται οι transexual και αποτελεί τεράστιο πρόβλημα, όπως είπε η Caitlyn.

3. Ποιο ήταν το μπλε κραγιόν

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick, απόχρωση Paint (το προϊόν δεν έρχεται στην Ελλάδα αν είσαι τόλμηρη και θες μπορείς να το παραγγείλεις online).

4. Τα καλλυντικά που χρησιμοποιεί η Kylie Jenner!
Πριν κάμποσες μέρες η Kylie είχε δώσει συνέντευξη και είχε πει με κάθε λεπτομέρεια ποια προϊόντα χρησιμοποιεί και πώς! Στην συνέντευξη αυτή ανέφερε πολλές φορές την Anastasia Beverly Hills που βγάζει τα φρύδια απ’ όλες τις αδερφές Jenner και Kardashian και εδώ μπορείς να δεις αναλυτικότατα κάθε προϊόν που χρησιμοποιεί αλλά και ποια από αυτά τα βρίσκεις και στην Ελλάδα (Α! Και πόσο κοστίζουν!).

Read More

And More