Το μυστικό της Jessica Alba που κάνει αποβραδίς για να ξυπνάει το πρωί με αυτά τα μαλλιά!

Οι γυναίκες, μεταξύ πολλών άλλων, χωριζόμαστε και σε αυτές τις δύο κατηγορίες: εκείνες που κάνουν ντους και λούζονται το πρωί για να ξεκινήσει η μέρα τους και εκείνες που κάνουν ντους και λούζονται το βράδυ για να τελειώσει η μέρα τους. Ανήκω στην δεύτερη κατηγορία και δεν έχω ιδιαίτερα θέματα ακόμη κι αν πέσω για ύπνο με βρεγμένα μαλλιά, τα οποία είναι ολόισια και ξέρω πως το επόμενο πρωί θα ξυπνήσω λες και τους έχω κάνει πιστολάκι.
Το ίδιο δεν ισχύει για τα περισσότερα κορίτσια εκεί έξω (ελπίζω να μην με μισήσετε!) οι οποίες όταν ξυπνήσουν με βρεγμένα μαλλιά ξυπνάει μαζί τους και ο… lion king. Ίσως, βέβαια, να σε παρηγορεί το γεγονός ότι το ίδιο συμβαίνει και στην Jessica Alba (εχμ! Το icon Jessica Alba) η οποία σε συνέντευξή της στο Byrdie μοιράστηκε αυτό το tip για τέλεια μαλλιά το επόμενο πρωί!

Η Jessica Alba κοιμάται με βρεγμένα μαλλιά και προκειμένου να ξυπνήσει το επόμενο πρωί και να είναι… descent χρησιμοποιεί leave- in conditioner σε λουσμένα μαλλιά και spray αλατόνερου μαζί πριν πέσει για ύπνο. Ιδού τι είπε ακριοβώς: “Δεν με νοιάζει καν να πάω στο κρεβάτι με βρεγμένα μαλλιά. Ξυπνάω το πρωί με… μαλλιά που θυμίζουν λιοντάρι αλλά είναι πολύ ωραία- ειδικά αν ψεκάσεις με leave-in conditioner και λίγο spray αλατόνερου πριν πας για ύπνο. Σου δίνει extra όγκο και υφή στα μαλλιά!”.

Styling μαλλιών από το προηγούμενο βράδυ; Κάνε κλικ εδώ και δες πώς θα το κάνεις βήμα- βήμα για να ξυπνήσεις το επόμενο πρωί με τέλεια μαλλιά!

Read More

And More