Mad Awards: θυμόμαστε τα beauty looks που ξεχώρισαν από το 2010!

Σήμερα είναι τα Mad Awards. Και μέχρι αυτή τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές δεν έχουμε το παραμικρό hint για το τι μακιγιάζ και μαλλιά θα επιλέξουν οι αγαπημένες σου Ελληνίδες διάσημες για να εμφανιστούν στο πιο mad μουσικό γεγονός της χρονιάς. Και μιας και στα χέρια μας δεν έχουμε το παραμικρό info, θα κάνουμε κάτι που αγαπάμε: να κοιτάξουμε στο παρελθόν και να θυμηθούμε πώς ήταν οι διάσημες τότε και τι beauty επιλογές έκαναν.

Παρακάτω, σου έχουμε τα πιο χαρακτηριστικά looks από το 2010 μέχρι σήμερα. Αξίζει να σου τονίσω ότι όσο πιο παλιά τόσο περισσότερες οι υπερβολές, οι δόσεις τερακότα και το self tan. Επίσης, τότε είχαμε πολύ λιγότερα καρέ που πλέον είναι τάση και λογικά θα φορεθούν περισσότερο στα φετινά Mad. Και για να καταλάβεις ακριβώς τι εννοούμε, στο έχουμε σε εικόνα παρακάτω!

2010

Είναι η χρονιά που όλες λατρεύουμε την τερακότα και φυσικά ούτε που μας περνά από το μυαλό να είναι Ιούνιος και η επιδερμίδα μας να μην είναι μαυρισμένη. Επίσης, όταν μιλάμε για μακιγιάζ μιλάμε για full makeup με βάση, φωτοσκιάσεις, highlighter, κραγιόν, τέλειες γραμμές στα μάτια και τα μαλλιά είναι αρκετά στιλιζαρισμένα ή, τουλάχιστον, δεν κάνουν πίσω σε σχέση με το makeup.

2012

Τα κορίτσια του Survivor πολύ πριν το Survivor! Η Ειρήνη Παπαδοπούλου με bronzing makeup, λάμψεις ψηλά στα ζυγωματικά και πιασμένα μαλλιά ψηλά και η Λάουρα Νάργες που ανέκαθεν αγαπούσε τις πλεξίδες και που προφανώς εδώ δεν έχει κάνει μόνη της!

Η μόδα της εποχής θέλει τα μαλλιά μας να είναι πολύ μακριά και όλα τοποθετημένα από τη μια μεριά με βαθιά χωρίστρα. Σήμερα, η Μαίρη Συνατσάκη και η Ελένη Φουρέιρα έχουν υποκύψει στην γοητεία του καρέ ενώ η Κατερίνα Στικούδη εξακολουθεί να είναι της λογικής long hair- don’t care!

2012 VS 2013

Την μια χρονιά η Δούκισσα με wet look στα μαλλιά και bronzing makeup και την άλλη επίσης με bronzers αλλά σε πιο ήπιους τόνους και σε λιγότερες δόσεις και με αφέλειες. Πώς σου αρέσει περισσότερο;

2013

Υπάρχουν διάσημες που είναι εντελώς άλλες από χρονιά σε χρονιά και από Mad Award σε Mad Award! Η Ελένη Φουρέιρα είναι σίγουρα σε αυτή την κατηγορία! Το 2013 εμφανίστηκε έχοντας τα μαλλιά της βαμμένα ombre και με αφέλειες ενώ το μακιγιάζ της έδινε βαρύτητα όχι στις εντάσεις αλλά το flawless skin.

H Μαίρη Συνατσάκη με signature καπέλο και πολύ μακριά, κυματιστά μαλλιά. Το look ολοκληρώθηκε με ένα φούξια κραγιόν και αυτό ήταν σίγουρα ένα από τα πιο χαρακτηριστικά beauty looks της χρονιάς αυτής.

Η Demy αγαπά τα looks που την κάνουν να μοιάζει με πριγκίπισσα. Εδώ τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε ένα top knot με αρκετό όγκο, winged eyeliner και διακριτικές φαβορίτες.

Edgy στιλ για την Τάμτα που μαζί με το glam squad της έχει τεράστιο ταλέντο στις μεταμορφώσεις!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα Mad Awards του 2013 με super μαυρισμένη επιδερμίδα και smudged μακιγιάζ ματιών με έντονα σβησίματα περιμετρικά του ματιού.

2015

H Κατερίνα Καινούργιου με μαλλιά χτενισμένα σε κυματισμούς, μακιγιάζ που κάνει focus στα μάτια της και ένα pale pink κραγιόν που ολοκλήρωσε το look. Φυσικά, στο σώμα είναι οι απαραίτητες οι γενναίες δόσεις shimmering body lotion.

H Shaya με afro μαλλιά, ματ berry χείλη και τραβηγμένο μολύβι στις εξωτερικές γωνίες των ματιών.

Faux bob για την Courtney που σέταρε το χτένισμά της με ένα φωτεινό, πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν και shimmering σκιά σβησμένη μέχρι τα φρύδια.

Tropical, μαυρισμένο και sexy beauty look για την Ελένη Φουρέιρα που μας θύμισε ότι τους καλοκαιρινούς μήνες δεν πρέπει να ξεχνάμε και το body makeup με λάμψεις και τερακότερες τοποθετημένες στα κόκαλα του λαιμού. Το αποτέλεσμα είναι ultra sexy!

2016

Είναι η χρονιά των super sexy εμφανίσεων με πολύ λιγότερη τερακότα. Τα χτενίσματα είναι λιγότερα στιλιζαρισμένα, οι Ελληνίδες προτιμούν το wet look για να σετάρουν το φόρεμά τους και το μακιγιάζ τους γίνεται με τραβηγμένες γραμμές κατά μήκος του κινητού βλεφάρου.

Η Μαίρη Συνατσάκη για πρώτη φορά με καρέ! Επί της ουσίας πρόκειται για ένα faux bob που είχε γίνει με τσιμπιδάκια, όπως μας είχε πει τότε ο προσωπικός της hair stylist και φίλος, Σπύρος Σαμοϊλης και επί της ουσίας επρόκειτο για μια πρόβα για το νέο της look. Τότε σου είχαμε βάλει, μάλιστα, και αυτό το poll: να τα κόψει η Μαίρη καρέ ή όχι; Δες το αποτέλεσμα εδώ και το beauty prediction μας!

Όσο περνάνε τα χρόνια, η πιο βασική διαφορά σε σχέση με το Madwalk και τα beauty looks των διασήμων είναι ότι γίνονται περισσότερο fresh και λιγότερο bronze! Παραπάνω, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το 2013 και το 2016. Φυσικά και την προτιμάμε με το πιο πρόσφατο beauty look της και τις λάμψεις της! Εσύ τι λες;

Stay tuned γιατί σε λίγες ώρες από τώρα θα έχουμε τις νέες εμφανίσεις. Αλήθεια, τι περιμένεις να δεις; Λες τα φετινά να καρέ να ξεπεράσουν κατά πολύ τα super long hair των προηγούμενων χρόνων;

Read More

And More