Madwalk 2017: δες το μακιγιάζ και τα μαλλιά των διασήμων από τόσο κοντά και ψήφισε την καλύτερη

Μόδα και μουσική συναντήθηκαν για μια ακόμη χρονιά μέσα από το Madwalk by Aperol spritz. Αλλά τι θα ήταν όλα αυτά τα υπερθεαματικά ρούχα αν δεν σετάρονταν με το σωστό beauty look; Ήδη σε πήγαμε μια βόλτα από το κόκκινο χαλί και σου δείξαμε τι φόρεσαν οι αγαπημένες σου διάσημες (φρέσκαρε τη μνήμη σου εδώ). Και τώρα έφτασε η στιγμή να κάνουμε χορταστικά close ups και να ρίξουμε πιο κοντινές ματιές στο μακιγιάζ και τα χτενίσματα που επέλεξαν οι ίδιες. Δες παρακάτω και ψήφισε αυτό που πιστεύεις πως ήταν το καλύτερο beauty look!

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η λαμπερή παρουσιάστρια της βραδιάς η οποία άλλαξε πολλά ρούχα και άλλα τόσα makeup και μαλλιά κατά την διάρκεια της βραδιάς. Το makeup έγινε από την υπερταλαντούχα Γωγώ Νικηφοράκη ενώ τα χτενίσματα ανέλαβε ο προσωπικός hair stylist και φίλος της, Σπύρος Σαμοϊλης. Για το κόκκινο χαλί επέλεξε top knot με φιόγκο ενώ το πρώτο μακιγιάζ της στηρίχθηκε στους ροζ τόνους σε μάγουλα και χείλη και στις πλούσιες βλεφαρίδες. Hint: το touch highlighter στην μύτη που κάνει το αποτέλεσμα πιο cute, κοριτσίστικο και φρέσκο!
Ελένη Φουρέιρα
H Ελένη Φουρέιρα με ένα edgy beauty look με φουτουριστικές αναφορές. Τα μαλλιά της ήταν sleek, μακριά και με ασύμμετρες αφέλειες ενώ για το μακιγιάζ της δόθηκε έμφαση στα μάτια και συγκεγκριμένα στο κινητό βλέφαρο με τραβηγμένες γραμμές, τελειοποιημένα φρύδια και έντονη την εξωτερική γωνία του ματιού.
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κινήθηκε στην sexy κατεύθυνση με almost wet χτένισμα, μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω που τόνιζε το smudged μακιγιάζ των ματιών της. Το μακιγιάζ έγινε με γήινες αποχρώσεις ενώ το makeup συμπληρώθηκε από λάμψεις και nude γεμάτα χείλη.
Demy
H Demy έκανε ήσυχες επιλογές στο makeup και τα μαλλιά για να διατηρήσει και την απαραίτητη ισορροπία με το ρούχο. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε top knot με πλεξίδα και τονισμένες φύτρες ενώ το μακιγιάζ της ήταν ματ με γήινες αποχρώσεις και χωρίς γραμμικά σχέδια στα μάτια.
Τόνια Σωτηροπούλου
Η Τόνια Σωτηροπούλου δεν ξέφυγε από τις minimal και πολύ chic επιλογές στις οποίες μας έχει συνηθίσει τονίζοντας την υγεία των μαλλιών της με ένα sleek χτένισμα ενώ και στο μακιγιάζ της κινήθηκε ήσυχα με λαμπερή επιδερμίδα, glossy χείλη και γενναίες δόσεις μάσκαρα.
Έλενα Τσαγκρινού
Η Έλενα Τσαγκρινού με ίσια μακριά μαλλιά, glossy χείλη, eyeliner και grandma glasses επέλεξε να τονίσει το στιλ της και να κινηθεί σε πιο σταθερές- κλασικές επιλογές στο beauty look της.
Josephine
H Josephine με πολύ μακριά κυματιστά μαλλιά τοποθετημένα όλα από τη μια μεριά, βαθιά sexy φράντζα, bronze επιδερμίδα και τονισμένες βλεφαρίδες.
Ελένη Τσολάκη
Η Ελένη Τσολάκη επέλεξε να φορέσει turban και να δώσει έμφαση στα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Το μακιγιάζ της κινήθηκε σε bronze τόνους ενώ στα μάτια της δόθηκε βάθος με πιο σκούρα ματ σκιά που τοποθετήθηκε στο socket- κόκκαλο του ματιού.
Μελίνα Ασλανίδου
Ίσια και πολύ μακριά μαλλιά για την Μελίνα Ασλανίδου η οποία επέλεξε ένα έντονο smokey για το μακιγιάζ με τnude χείλη.
Ιλένια Ουίλιαμς
Ένα messy πιάσιμο με χαμηλή κοτσίδα, τονισμένα μάτια με μαύρες σκιές και μολύβια και nude ματ χείλη ήταν η επιλογή της Ιλένια Ουίλιαμς.

Read More

And More