Mad VMA 2017: τι μακιγιάζ και μαλλιά επέλεξαν οι διάσημες! Ψήφισε το αγαπημένο σου look!

Τα MAD Awards είναι το πιο… mad γεγονός της χρονιάς. Και ως τέτοιο δεν θα περίμενε κανείς να δει κάτι ήσυχο. Το στοίχημα των Ελληνίδων είναι να κάνουν την πιο ιδιαίτερη εμφάνισή τους. Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά είδαμε κάποιες αναφορές σε παλιότερες δεκαετίες με κυρίαρχα τα 80’s που έτσι κι αλλιώς έχουν επιστρέψει. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα looks από το κόκκινο χαλί για να δεις, να πάρεις έμπνευση και οπωσδήποτε να ψηφίσεις το αγαπημένο σου!

Μαίρη Συνατσάκη

Μιλώντας για 80’s η Μαίρη Συναντσάκη εμπνεύστηκε από αυτή την δεκαετία για την εμφάνισή της. Στα μάτια της ήταν τοποθετημένη μια γραμμή eyeliner με glitter που σετάρονταν με τα σκουλαρίκια της, ενώ τα μαλλιά της ήταν έδιναν την αίσθηση φράντζας στο μπροστινό μέρος. Το συγκεκριμένο, μάλιστα, πολύ εμπνευσμένο hair look το είχαμε εντοπίσει στην Kendall Jenner λίγες μέρες πριν και έχουμε ήδη φωτογραφίσει το how to! Stay tuned…

Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα με αναφορές στο 2000. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε pixie cut (προφανέστατα πρόκειται για περούκα) ενώ το μακιγιάζ της στηρίχθηκε στο flawless skin και στο eyleiner τοποθετημένο με τραβηγμένη διάθεση στις εξωτερικές γωνίες των ματιών.

Demy

Τις τελευταίες σεζόν η τάση θέλει να ρίχνουμε τις εντάσεις στα χρώματα και να εστιάζουμε περισσότερο στο flawless skin και στα πιο φυσικά looks στα μαλλιά. Η Demy, η οποία επέλεξε ένα floral φόρεμα Balenciaga πολύ σοφά έριξε τους τόνους κάνοντας αυτή την beauty επιλογή.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Καφέ- bronze αποχρώσεις στα μάτια, έντονες βλεφαρίδες και not so beachy waves για την Ντορέττα Παπαδημητρίου που είχε την λιγότερο… θεατρική εμφάνιση.

Ευαγγελία Αραβανή

Η Ευαγγελία Αραβανή έκανε beachwaves ενώ με ένα μαύρο μαλακό μολύβι τόνισε το περίγραμμα των ματιών της και δημιούργησε ένα smudged αποτέλεσμα που τόνισε το χρώμα της.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου με sexy, bouncy curls, nude- pink κραγιόν και έντονες βλεφαρίδες.

Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες αποχωρίστηκε τις πλεξίδες του Survivor για λογαριασμό των space buns ενώ το μακιγιάζ της είχε ως βασικό χρώμα τα nude και τα καφέ.

Read More

And More