North West: το νέο αγαπημένο της παιχνίδι είναι από τα καλλυντικά της θείας της, Kylie Jenner! Photo!

Σε όλες μας αρέσει να παίζουμε καλλυντικά! Και η μικρή Nort West δεν αποτελεί εξαίρεση! Μάλιστα, όπως ανέβασε στο snapchat της και η μαμά της (aka Kim Kardashian) η North έχει κολλήσει με πολύ συγκεκριμένα καλλυντικά τελευταία. Και μιας και η θεία της (aka Kylie Jenner) είναι leader στον τομέα των καλλυντικών μετά και τα κραγιόν που έγιναν sold out μέχρι να πούμε… Lip Kit, κατανοείς ότι αυτά τα συγκεκριμένα καλλυντικά φέρουν την υπογραφή της Kylie.

Ποια είναι;

“Όλα τα παιχνίδια του κόσμου και να με τι παίζει εκείνη” έγραψε η Kim Kardashian κάτω από αυτή την photo στην οποία α) επιτέλους η μικρή North έχει τα μαλλιά της κάτω και β) φαίνεται να παίζει με την νέα συλλογή με βερνίκια της Kylie Jenner που έχει κάνει σε συνεργασία με το brand SinfulShine.

Για τα βερνίκια αυτά για τα οποία σου είχαμε πρωτγράψει εδώ είναι πολύ, πολύ οικονομικά, κοστίζουν περίπου 3 δολάρια το ένα αλλά δυστυχώς δεν έρχονται στην Ελλάδα. Όμως, μπορείς να κάνεις κλικ εδώ και να δεις τα 8 αγαπημένα μας βερνίκια για την Άνοιξη που θα μπορείς να βρεις σε κάθε κατάστημα καλλυντικών!

Read More

And More