Οι 16 μεγαλύτερες beauty αλλαγές των stars το 2016! Ψήφισε την αγαπημένη σου!

Ας συμφωνήσουμε όλες στο εξής: τίποτα δεν μπορεί να σε αλλάξει περισσότερο από μια αλλαγή που θα κάνεις στα μαλλιά σου. Κόβοντας κάμποσους πόντους από τα μαλλιά σου, αλλάζοντας χρώμα ή προσθέτοντας extensions μπορείς να δείχνεις ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και να νιώσεις ακόμη περισσότερο διαφορετική! Και αν θες αποδείξεις ή έμπνευση για να κάνεις κι εσύ κάτι αντίστοιχο και να υποδεχτείς ή να οργανώσεις για το 2017 μια αλλαγή, παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει τις 16 μεγαλύτερες αλλαγές του 2016! Scroll down για να τις δεις και να ψηφίσεις ποια σου άρεσε περισσότερο!

1. Kylie Jenner

To 2016 ήταν η χρονιά της Kylie Jenner αφού τα Lip Kit της της χάρισαν δόξα και πολλά εκατομμύρια ακόμη. Έτσι, δεν πολυασχολήθηκε με το να βάζει και να βγάζει περούκες όπως έκανε το 2015. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έκανε αλλαγές με πιο εντυπωσιακή αυτή που την ήθελε να μεταμορφώνεται από μελαχρινή σε κατάξανθη μέσα σε ένα βράδυ! Πώς; Χάρη στο Olaplex είπε ο colorist της! Και εδώ μπορείς να δεις όλες τις λεπτομέρειες της αλλαγής αυτής.

2. Ariana Grande


Η Ariana Grande στήριξε μια ολόκληρη καριέρα πάνω στο signature ponytail της. Οπότε καταλαβαίνεις πως το να κόψει μερικές αφέλειες ήταν huge απόφαση! Πάντως, αν σε ενδιαφέρει να κάνεις κάτι αντίστοιχο αλλά δεν είσαι σίγουρη, μπορείς να πειραματιστείς με τις κουμπωτές αφέλειες που έχουν όλα τα it girls! Διάβασε λεπτομέρειες και πού θα τις βρεις εδώ!

3. Selena Gomez


H Selena Gomez γιόρτασε τα 24α γενέθλιά της κόβοντας τα μαλλιά της αρκετά κοντά. Αρκετά αργότερα, όμως, την είδαμε με ένα καρέ που ακροβατούσε ανάμεσα στο bob και το lob (aka το μακρύ και το κοντό) και το αποτέλεσμα μας άρεσε ακόμη περισσότερο. Τι λες; Συμφωνείς;

4. Cara Delevingne

Στα μέσα περίπου της χρονιάς, τον Ιούλιο, η Cara Delevingne συνδύασε την πρεμιέρα της νέας της ταινίας με ένα bob καρέ και φυσικά κατάφερε να τραβήξει όλα τα φώτα πάνω της! Τι λες; Πώς την προτιμάς; Μπορείς να μάθεις λεπτομέρειες για το καρέ της και να ψηφίσεις πώς σου αρέσει περισσότερο εδώ!

5. Elle Fanning

To rose gold ήταν το χρώμα του 2016 και όχι μόνο στα μαλλιά. Στην παρέα των διασήμων που είδαμε να βάφουν τα μαλλιά τους αυτό το χρώμα ήταν και η Elle Fanning!

6. Shay Mitchell

Στο πλαίσιο του iHeartRadio MuchMusic Video Awards η Shay Mitchell εμφανίστηκε με κατάξανθα μαλλιά και έγραψε στο instagram της πως “προσπαθώ να διαπιστώσω αν όντως οι ξανθιές έχουν περισσότερο fun!”. Λίγο αργότερα ο κομμωτής της, Chris Appleton, είπε ότι πρόκειται για περούκα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι έστω και για ένα 24ωρο ο κόσμος του beauty δεν μιλούσε για huge αλλαγή.

7. Karlie Kloss

“Ήδη το διασκεδάζω περισσότερο” έγραψε η Karlie Kloss ως πιο ξανθιά με ένα touch ροζ στις άκρες όταν ανέβασε την αριστερή photo στο πλαίσιο του ολοκαίνουριου hair look της!

8. Emma Roberts

Με μια επίσκεψή της στο κομμωτήριο των celebs, Nine Zero One salon, η Emma Roberts τα έκανε όλα: και bob και ανοιχτό ξανθό! Ωστόσο, είμαστε της άποψης ότι οι κοκκινομάλλες δεν πρέπει να πειράζουν ούτε τρίχα από τα κόκκινα- signature μαλλιά τους!

9. Κendall Jenner

Όπως και η αδερφή της, Kylie, έτσι και η Kendall μας απέδειξε μέσα στο 2016 ότι δεν φοβάται τις αλλαγές. Και έκοψε τα μαλλιά της καρέ.

10. Khloe Kardashian

H Khloe Kardashian έκοψε τα μαλλιά της καρέ χάρη στην κομμώτριά της, Jen Atkin, και ανοίχτηκε μπροστά της μια ολοκαίνουρια καριέρα!

11. Taylor Swift

Η Taylor Swift έβαψε τα μαλλιά της στα μέσα του καλοκαιριού ένα peroxide blonde και μέσα σε ελάχιστες μέρες πολλές ακόμη stars ακολούθησαν (ή/και προηγήθηκαν). Κάπως έτσι το peroxide blonde ήταν το hot χρώμα του καλοκαιριού και εδώ μπορείς να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες για να το κάνεις και στην καρδιά του χειμώνα!

12. Bella Hadid

Κατά το παρελθόν η Bella Hadid είχε δηλώσει: “Είμαι φυσική ξανθιά αλλά βάφω τα μαλλιά μου καστανά για να διαχωρίζω τη θέση μου από την Gigi”. Όμως, λίγες μέρες πριν έκανε τα μαλλιά της white blonde για τις ανάγκες ενός shooting. Εδώ μπορείς να μάθεις περισσότερα info για το νέο της χρώμα το οποίο φυσικά και δεν θα κρατήσει πολύ!

13. Jennifer Lawrence

H Jennifer Lawrence φαίνεται πως δεν είναι της go with the flow λογικής. Έτσι, την στιγμή που οι περισσότερες διάσημες έκοβαν τα μαλλιά τους καρέ εκείνη που τα είχε αποφάσισε να βάλει extensions και να τα μακρύνει. Μάλιστα, φαίνεται να απολαμβάνει πολύ το ολοκαίνουριό της look κι εδώ μπορείς να δεις μερικά τέλεια χτενίσματα που έχει κάνει σταμακριά της μαλλιά και να πάρεις ιδέες!

14. Μαίρη Συνατσάκη

Η πρώτη φορά που είδαμε την Μαίρη Συνατσάκη με καρέ μέσα στο 2016 ήταν στα Mad Awards αλλά τότε επρόκειτο για ένα ψεύτικο καρέ, όπως μας είχε πει τότε ο προσωπικός της hair stylist και φίλος Σπύρος Σαμοϊλης. Επίσης, στην ίδια συνέντευξη που μπορείς να διαβάσεις εδώ μας είχε πει ότι προσπαθούσε να την πείσει να τα κόψει καρέ. Και τελικά τα κατάφερε! Λες να την επηρέασε και το poll που είχαμε εδώ; Σε κάθε περίπτωση, με bob or… not, μας αρέσει πολύ!

15. Τάμτα

Η Τάμτα είναι hair chameleon αφού αλλάζει τα μαλλιά της με την ίδια συχνότητα που εμείς αλλάζουμε σεντόνια στο κρεβάτι μας. Και σίγουρα, αυτή η αλλαγή που βλέπεις παραπάνω, τα ράστα, δεν είναι η μοναδική που έκανε μέσα στο 2016. Ήταν, όμως, αυτή που μας εντυπωσίασε περισσότερο!

16. Ελένη Φουρέιρα

Και η Ελένη Φουρέιρα ανήκει στην hair chameleon κατηγορία. Έτσι, από τα κοντά και πολύ σγουρά μαλλιά με τις αφέλειες που ήταν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2016 έκανε τα μαλλιά της super sleek, super μακριά και super ίσια. Δηλαδή, ένα look 180 μοίρες διαφορετικό από το προηγούμενο! Bonus info: στο είχαμε πει από πολύ νωρίς ότι τα σγουρά μαλλιά με τις αφέλειες είναι huge trend για την χρονιά που αφήνουμε σιγά- σιγά πίσω μας.

Και τώρα ψήφισε!

Read More

And More