Sarah Jessica Parker: γιατί φοράει μολύβι φρυδιών στα χείλη της και άλλα beauty μυστικά!

Να σηκώσει το χέρι της τώρα όποια τα βράδια βλέπει Μακεδονία TV και κολλάει στο Sex & The City επεισόδιο 19 που το έχει δει εξίσου 19 φορές. Yeap! Είμαστε πολλές όλες εμείς που είμαστε ακόμη κολλημένες στο Sex & The City ή που το Sex & The City είναι η μοναδική σειρά που έχουμε δει στην ζωή μας ολόκληρη! Όσο, λοιπόν, επιμένουμε να το βλέπουμε τόσο η Carrie Bradsaw, ή καλύτερα η Sarah Jessica Parker, θα μας αφορά άμεσα και θα θέλουμε να μαθαίνουμε νέα της και beauty μυστικά της. Να ένα beauty μυστικό: τα μαλλιά της στο Sex & The City ήταν ψεύτικα! You said whaaaaaat?

Η ίδια μίλησε στο refinery29, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της αρώματος (Stash) και της νέας της ταινίας (Divorce) και αποκάλυψε beauty μυστικά της, τα προϊόντα που αγαπά και άλλες τις συνήθειες!

Η Sarah Jessica Parker φοράει ΜΟΛΥΒΙ ΦΡΥΔΙΩΝ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΗΣ!
Η Carrie Bradsaw έχει μπει στον κόσμο της ομορφιάς με τα αρώματά της. Τι άλλο θα έφερνε ή σκέφτεσαι να φέρει στον beauty κόσμο κάποια στιγμή; “Τα πράγματα που χρησιμοποιώ η ίδια σε εμένα είναι αυτά που με απασχολούν περισσότερο και κυρίως οι σκιές. Ή θα κυκλοφορούσα το πιο φυσικό μολύβι χειλιών που υπάρχει. Χρησιμοποιώ για τα χείλη μου ένα μολύβι φρυδιών γιατί τα χείλη μου είναι περισσότερο καφέ και λιγότερο μοβ ή ροζ στο περίγραμμά τους και δεν έχω βρει το σωστό προϊόν να ταιριάζει! Το φοράω μαζί με lip gloss και το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο! Οπότε θα λάνσαρα ένα τέτοιο μολύβι και οπωσδήποτε προϊόντα για το μακιγιάζ των ματιών”.

Οι beauty συνήθειες της Carrie Bradsaw VS οι beauty συνήθειες της Sarah Jessica Parker!
“Ως Carrie στο Sex & The City μόλις που φορούσα make up, αλλά στην πραγματική μου ζωή έβαζα πάντα lip gloss διάφανα και έβαφα τα μάτια μου σκούρα! Δεν μου άρεσε τίποτα σε σχέση με την Carrie!”.

Τα beauty dont’s μπροστά στον άντρα της!

Αν όντως ανήκεις στην κοριτσίστικη συμμορία που έχει δει το Sex & The City 172.000 φορές θα θυμάσαι εκείνα τα πράγματα που κάνει ένα single κορίτσι μόνο του στο σπίτι του όπως το να κυκλοφορεί με μάσκα στο πρόσωπό του ή να σπάει τα σπυράκια μπροστά από τον καθρέφτη του. Και είναι τα ίδια πράγματα που απαγορεύεται να δει το αγόρι/άντρας/whatever σου. Λοιπόν, τι από αυτά δεν κάνει η Sarah Jessica Parker;
“Κάνω τα πάντα μπροστά στον άντρα μου οπότε έχω ξεχάσει πώς είναι (γέλια). Ίσως να μην κυκλοφορούσα μπροστά του έχοντας βάλει κρέμα στα σπυράκια μου αλλά και πάλι δεν ακούγεται τόσο άσχημο! Α! Ίσως να μην έσπαγα τα σπυράκια μου μπροστά στον άντρα μου αλλά αυτό είναι κάτι που απαγορεύεται έτσι κι αλλιώς!”.

Οι beauty αγορές τις από το φαρμακείο και το super market! Τι θα βρούμε στο ντουλάπι του μπάνιου της!



“Αγοράζω οπωσδήποτε μπατονέτες και την Neutrogena Sesame Body Lotion. Όχι το λάδι αλλά τη λοσιόν την οποία χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια! Επίσης φοράω την αντηλιακή Coppertone και την Neutrogena anti-clogged pores. Τέλος, η ενυδατική La Roche Posay είναι η μοναδική κρέμα που χρησιμοποιώ! Χρησιμοποιώ την fluid. Είναι σαν νερό! Είναι πολύ καλή!”.

Το skincare routine της Sarah Jessica Parker!
“Νομίζω δεν έχω καν κάποια συγκεκριμένη ρουτίνα για να φροντίζω το πρόσωπό μου. Φοράω την κρέμα μου που σου είπα και μου αρέσει πολύ γιατί είναι λεπτόρρευστη. Επίσης, πλένω το πρόσωπό μου. Προσπαθώ πάντα να το πλένω ακόμη κι όταν είμαι κουρασμένη και δεν έχω καμία όρεξη. Δεν φοράω ποτέ κρέμα ματιών και βάζω στα χείλη μου lip balm κάθε βράδυ πριν πέσω για ύπνο. Αυτό είναι όλο κι όλο!”.

Τι κάνει στο πρόσωπό της
“Κάνω οπωσδήποτε καθαρισμό προσώπου. Πηγαίνω στον Mario Badescu στην Νέα Υόρκη μια φορά τον χρόνο μόνο και μόνο για έναν καθαρισμό. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι εξωφρενικό στο πρόσωπό μου γιατί και δεν ξέρω πώς λειτουργεί κι επίσης φοβάμαι και δεν έχω καθόλου χρόνο. Σίγουρα θα μπορούσα να βρω λίγο χρόνο αλλά δεν καταλαβαίνω το νόημα”.

Τα μαλλιά της Sarah Jessica Parker στο Sex & The City ήταν ψεύτικα!

Αν κάποιος σε ρωτούσε ποιο ήταν το signature… κάτι της Carrie Bradsaw αυτόματα θα απαντούσες τα παπούτσια της. Και μετά τα σγουρά μαλλιά της που έκαναν πολλές σγουρομάλλες περήφανες. Αλλά να που η Sarah Jessica Parker δεν είχε ποτέ σγουρά μαλλιά σε αντίθεση με την Carrie Bradsaw!
“Δεν έχω σγουρά μαλλιά. Ποτέ δεν είχα! Είχα πάντα κυματιστά μαλλιά. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι ξοδεύουν πολλές ώρες για να κάνουν τα μαλλιά τους σγουρά ενώ στην πραγματικότητα είναι σπαστά. Δεν ξέρω να φτιάχνω τα μαλλιά μου, ποτέ δεν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο, δεν είχα το χρόνο για να το κάνω και σίγουρα όχι την ικανότητα. Εγώ αποδέχομαι τα μαλλιά μου ακριβώς όπως είναι. Ξοδεύω τόσο πολύ χρόνο για να μου κάνουν τα μαλλιά για τη δουλειά που στην καθημερινότητά μου τα πιάνω ένα bun. Απλώς λούζω τα μαλλιά μου το βράδυ, κοιμάμαι με βρεγμένα μαλλιά και το πρωί όπως σηκωθώ… σηκώθηκα! Αυτό είναι όλο!”.

Κι αν η Sarah Jessica Parker δεν μας έδωσε μόλις δέκα τουλάχιστον ακόμη λόγους να την συμπαθούμε τότε… τι;

Read More

And More