Στο είχαμε πει! Αυτό είναι κι επίσημα το μυστικό για τους τέλειους κοιλιακούς της Kim!

Διανύουμε εκείνη την εποχή που έχουμε πάψει οι περισσότερες να φοράμε μαγιό αλλά να που όσο υπάρχουν τα crop top αυτό το tip δεν είναι ποτέ αχρείαστο! Ως προς το νέο, τώρα.

Πριν λίγες τώρα η Kim Kardashian αποκάλυψε στο snapchat της το μυστικό της για super τέλειους κοιλιακούς. Και αν νομίζεις ότι αυτό το νέο μπήκε στην beauty στήλη κατά λάθος και πως το πεδίο που θα έπρεπε να παίζει είναι το fitness κάνεις λάθος. Γιατί το μυστικό της Kim για υπερζηλευτούς κοιλιακούς δεν είναι ούτε η γυμναστική ούτε η δίαιτα. Είναι το μα-κι-γιάζ! Yeap!

To μυστικό αποκάλυψε η tan guru της Kim Kardashian, Fabiola Tujilo, η οποία ουσιαστικά ζωγραφίζει τους κοιλιακούς της Kim προσθέτοντας λίγο spray tan παραπάνω στην περιοχή. Μάλιστα, έκανε και την εξής γκάφα: την στιγμή που η Kim ξεσήκωνε με μια (ακόμα) γυμνή πόζα στο Μαϊάμι, η ίδια πόσταρε μια photo εκείνης και της Kim στο facebook της την οποία μετά κατέβασε άρον- άρον. Αλλά πριν προλάβει να την κατεβάσει άρον- άρον το αμερικάνικο People είχε φροντίσει ήδη να κάνει ένα print screen και να κάνει ένα θέμα με τους… ψεύτικους (ουπς!) κοιλιακούς της Kim Kardashian!

“Ενώ έκανα spray tan στην Kim ανάμεσα στις στρώσεις μαυρίσματος γιατί της αρέσει να μαυρίζει αρκετά, βγήκε έξω και έκανε ένα snapchat για να δείξει πόσο τέλειο δείχνει το spray tan πάνω της. Ακόμη- ακόμη της δημιούργησα και κάποιους κοιλιακού!”. Λίγα μετά το post είχε γίνει delete. Δύο λέξεις: KIM KARDASHIAN.

Συμπέρασμα: μόνο η Kim έχει δικαίωμα να αποκαλύπτει τα beauty μυστικά της. Κι εμείς, αφού το νέο το είχαμε μοιραστεί μαζί σου από το καλοκαίρι. Αν θες, λοιπόν, να κάνεις κοιλιακούς σαν της Kim για τα crop top σου πάρε ένα αδιάβροχο make up και δες εδώ το πώς. Στο δείχνουμε βήμα- βήμα!

Read More

And More