Stop the press! Βρήκαμε το απόλυτο beauty look για το ρεβεγιόν!

Ένα mini intro: αυτές οι μέρες και όσο πλησιάζουμε προς το ρεβεγιόν έχω φτιάξει στο desktop μου έναν φάκελο Beauty Looks για το ρεβεγιόν. Και μόλις έπεσα πάνω σε αυτή την photo της Terese Palmer και την έσωσα στον φάκελο με το όνομα Hot!Hot!Hot! Γιατί, σοβαρά τώρα, αν θες να κερδίσεις τα φιλιά του κάτω από το γκι θα πρέπει να κάνεις ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ!

Τα έκανε η Teresa Palmer στην πρεμιέρα του Point Break (για την beauty ιστορία) και παρακάτω σου έχω χορταστικές δόσεις του look που θα κάνει κάθε αγόρι εκεί έξω να θέλει να σε φιλήσει κάτω από το γκι (ε-πα-να-λα-μβά-νω!)…

Και τώρα στα πρακτικά! Αυτό το look έχει:
– Strobing, δηλαδή πολλές γυαλάδες που σου δείχνουμε πώς να κάνει σε αυτό το βίντεο
– Σκούρο κραγιόν κι εδώ σου δείχνουμε τα 15 αγαπημένα μας για να διαλέξεις σε περίπτωση που δεν έχεις κάποιο στο νεσεσέρ σου. Αν πάλι δεν θες να το αγοράσεις, δες εδώ πώς θα το φτιάξεις με… eyeliner!
– Ένα top knot με έμπνευση από το ανοιξιάτικο show της Carolina Herrera. Κι εδώ σου δείχνουμε την πιο απλή και εύκολη αλλά το ίδιο sexy εκδοχή όπως αυτή που κάνει η JLO!

Καλή επιτυχία! Α! Και να με έχεις στο νου σου όταν σε πλησιάσει στο ρεβεγιόν γιατί απλά δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί!

Read More

And More