Τα 5 κόκκινα κραγιόν που ορκίζονται οι celebrities!

Μπορεί να διανύουμε την περίοδο που τα σκούρα κραγιόν είναι τάση, αλλά να που διανύουμε κι εκείνη την άλλη περίοδο που είμαστε με το ένα πόδι λίγο πριν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Και όλες θα φορέσουμε ένα κόκκινο κραγιόν τις γιορτές. Σωστά;

Και παρόλο που η ίδια έχω καναδυό αγαπημένα κόκκινα κραγιόν, έχω βγει στην αναζήτηση του επόμενου… τελειότερου κόκκινου, έτσι για την ανανέωση. Και μια καλή οδός για να το εντοπίσεις είναι να κάνεις focus στο κόκκινο χαλί και να δεις ποια είναι τα κόκκινα κραγιόν που αγαπούν οι stars, αυτά που έχεις δει να φοράνε κατά καιρούς και μπορεί να έχεις κάνει κι εκείνο το σχόλιο! “Φοβερό κραγιόν! Ποιο να είναι;”.

Να, λοιπόν, επτά… φοβερά κόκκινα για να διαλέξεις!

Emma Stone


Η Emma Stone είναι αγαπημένη ΜΑΣ και πολλών αγοριών. Η make up artist της, Rachel Goodwin, επιλέγει για τις red carpet εμφανίσεις της πολλές φορές ένα retro στιλ παλιού Hollywood με κόκκινα χείλη και πλούσιες βλεφαρίδες. Αγαπημένο κραγιόν γι’αυτό το look είναι το Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip Color, απόχρωση La Fascinante της Chanel (€36.90).

Gwen Stefani

Είναι το signature make up της Gwen Stefani που δεν αποχωρίζεται ποτέ! Το μυστικό για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα (και που εφαρμόζει και ο προσωπικός της make up artist, Gregory Alrt) είναι να σχηματίζει πάντα το περίγραμμά της με το μολύβι χειλιών σε απόχρωση Cherry της MAC ενώ το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν είναι το Russian Red επίσης της MAC (€18.00).

Dakota Johnson

Η Dakota δεν φοράει συχνά κόκκινο κραγιόν αλλά όταν το κάνει η προσωπική της make up artist, Lisa Houghton, αγαπά το Rouge Dior, απόχρωση Rouge Favori 752 (€37.00).

Kendall Jenner

Η Kendall Jenner που είναι και μούσα της Estee Lauder, μόλις (ή σχεδόν μόλις!) δημιούργησε το δικό της φλογερό κόκκινο κραγιόν που φέρει και την υπογραφή της. Ο λόγος για το Pure Color Envy Matte Sculpting Lipstick, Kendall Jenner’s shade σε ένα πορτοκαλοκόκκινο το οποίο δυστυχώς διατίθεται μόνο online. Όμως, πολύ κοντά σε αυτή την απόχρωση είναι και το Liquid Lip Potion, απόχρωση Lethal Red της Estee Lauder (€33.00), φυσικά.

Cara Delevingne


Στο show του οίκου Burberry για την σεζόν SS ’15 η Cara φόρεσε το Burberry Military Red Lip Velvet (€34.00), ένα φωτεινό κόκκινο σε πασπαρτού τόνο αφού ταιριάζει εξίσου και σε ξανθιές και σε μελαχρινές.

Αφού διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο κόκκινο κραγιόν κάνε κλικ εδώ και δες πώς να το φορέσεις σωστά! Αλήθεια, υπάρχουν μικρά μυστικά που κανείς δεν σου είχε αποκαλύψει… μέχρι σήμερα!

Read More

And More