Τα καλύτερα μακιγιάζ και μαλλιά της εβδομάδας που πέρασε! Ποιο σου άρεσε περισσότερο;

Ήταν μια εβδομάδα που δεν είχαμε πολύ όρεξη για βόλτες κυρίως λόγω καιρού. Αλλά να που αυτή η δύσκολη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και μπορεί τις επόμενες μέρες όλο και κάτι να έχεις κανόνισει για να βγεις. Τι θα έλεγες αν γι’αυτές σου τις εξόδους αντλούσες έμπνευση από τις διάσημες που σε αντίθεση με ότι συνέβη στην δική μας ζωή, εκείνες είχαν μια εβδομάδα γεμάτη event και εξόδους.

Παρακάτω, σου έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα μακιγιάζ και μαλλιά της εβδομάδας που αφήνουμε πίσω μας. Δες, αντίγραψε ή απλώς χάζεψε αλλά σε κάθε περίπτωση ψήφισε στο τέλος αυτού του άρθρου ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο!

Gigi Hadid

H Gigi Hadid δανείστηκε από τις αποχρώσεις του ρούχου της και για το μακιγιάζ της. Έτσι, λοιπόν, την είδαμε με ένα monochromatic makeup look σε nude τόνους και με τις απαραίτητες δόσεις λάμψης, ακριβώς όπως και το φόρεμά της. Μας άρεσαν πολύ και τα μαλλιά της τα οποία ήταν χτενισμένα σε κυματισμούς από τη μια μεριά.

Bella Hadid

H Jen Atkin, προσωπική hair stylist της Bella Hadid, έκανε στην Bella αυτό το τέλειο και σχεδόν γεωμετρικό ponytail. Αυτή η αίσθηση των ανορθωμένων χαρακτηριστικών ενισχύθηκε με το eyeliner το οποίο τοποθετήθηκε μόνο στις εξωτερικές γωνίες με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Jessica Biel

Το βελούδο είναι τάση. Και εδώ η Jessica Biel μας έδωσε μια τέλεια ιδέα για να το υιοθετήσουμε στην σωστή, μικρή δόση αν δεν είμαστε ιδιαίτερα τολμηρές. Επίσης, η ίδια δανείστηκε την απόχρωση της κορδέλας της και για το μακιγιάζ της αφού χείλη και μάτια στηρίζονταν σε αυτό το παστέλ- μοβ.

Sara Sampaio

To beauty look της Sara Sampaio ήταν και fresh και πολύ sexy! Μας άρεσαν πολύ οι γυαλάδες ψηλά στα ζυγωματικά, τα smudged μάτια με την τραβηγμένη, παχιά γραμμή που έκανε τα μάτια της σχιστά και το βλέμμα της πιο μυστηριώδες και το sleek πιάσιμο στα μαλλιά της.

Kate Mara

Το ροζ χρώμα φαίνεται να παίζει πολύ. Για να του δώσεις και την επιθυμητή ένταση, μιας και μιλάμε για ένα παστέλ χρώμα, ενίσχυσέ το με αρκετή μάσκαρα σε άνω και κάτω βλεφαρίδες που θα τοποθετηθεί με κινήσεις ζικ- ζακ από την ρίζα μέχρι την άκρη.

Naomi Watts

H Naomi Watts παραδίδει μαθήματα στιλ σε κάθε της εμφάνιση! Εδώ την βλέπουμε με το τέλειο bob, βαθιά χωρίστρα και ένα φωτεινό κόκκινο κραγιόν που δίνει χρώμα στο πρόσωπό της. Bonus: η υγιής και πολύ λαμπερή επιδερμίδα της, αποτέλεσμα συστηματική φροντίδας.

Drew Barrymore

H Drew Barrymore με bronze μακιγιάζ, pink χείλη και την ένταση να επικεντρώνεται στα μάτια της. Και αυτό το look το πλαισίωσε με πολύ “ήσυχα” μαλλιά, χτενισμένα πίσω από τα αυτιά και πολύ sleek.

Amber Heard

H Amber Heard μας έδειξε πώς μπορεί να γίνεται ένα rock look. Σημείωσε: ανασηκωμένη φράντζα, berry χείλη και μάτια με ένταση στις βλεφαρίδες.

Kate Winslet

H Kate Winslet έκανε τα μαλλιά της faux bob και για το μακιγιάζ της επέλεξε ένα look που εστιάζει στην φρεσκάδα και στο υγιές του αποτελέσματος. Πώς το πετυχαίνεις αυτό στην πράξη; Χρησιμοποιώντας περισσότερο υγρά προϊόντα και λιγότερες πούδρες και επενδύοντας σε ροδαλές αποχρώσεις.

Hailey Baldwin

Η Hailey Baldwin με 90’s beauty look και μπλε σκιά που όλες φορούσαμε κάποτε. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε ψηλό σινιόν και γύρω από τα μάτια της υπάρχει μαύρο μολύβι το οποίο έχει γίνει blending με την σκιά.

Jessica Chastain

Η Jessica Chastain είναι αγαπημένη μας κοκκινομάλλα ή σχεδόν κοκκινομάλλα. Το μακιγιάζ της έκανε focus στις peachy αποχρώσεις στα μάτια, στα χείλη αλλά και στα μάγουλα.

Demi Lovato

Αν είσαι αρκετά τολμηρή τότε θα ταυτιστείς με αυτό το απόλυτα τολμηρό look της Demi Lovato: κόκκινη σκιά, πολλές στρώσεις μάσκαρα και πολύ, πολύ μακριά μαλλιά (aka butt length hair).

Read More

And More