Τα top 3 μακιγιάζ των stars για το Halloween!

Το Halloween πέρασε και αν δεν το άντεχες μπορείς να ξεφυσήξεις από ανακούφιση. Για να διαχωρίσω, όμως, την θέση μου δεν ανήκω σε αυτή την δεν-ανέχω-το-Halloween κατηγορία, ειδικά από την στιγμή που για τις ανάγκες των μεταμφιέσεων χρησιμοποιήθηκαν μερικές υπερτέλειες αποχρώσεις κραγιόν και κάποια ακόμη προϊόντα μακιγιάζ που μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλο τον χρόνο.

Για να καταλάβεις τι εννοώ, παρακάτω η λίστα με τα τέσσερα αγαπημένα μας Halloween make up και τι κρατάμε από το καθένα!

Ariana Grande

/

Μας άρεσε πολύ το σκούρο κραγιόν της Ariana Grande και μιας και τα σκούρα κραγιόν είναι μεγάλη τάση φέτος, σημείωσε πως το Antique Velvet της MAC είναι πολύ κοντά σε αυτό.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 15 αγαπημένα μας σκούρα κραγιόν για το Φθινόπωρο!

Fergie

Για να ντυθεί η γάτα του Karl Lagerfeld, η Fergie πρέπει να ξόδεψε δεκάδες βλεφαρίδες τουφάκια. Και δεν έχεις ιδέα πόσο… γατίσιο βλέμμα μπορούν να σου δώσουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες!
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το καλύτερο beauty κόλπο που μάθαμε τελευταία για τις ψεύτικες βλεφαρίδες!

Kourtney Kardashian

Το υπερτέλειο κραγιόν της τραβάει την προσοχή σχεδόν απ’ όλη την επόμενη γενιά Kardashian, ακόμη και από την North West! Πολύ κοντά σε αυτό είναι το Rouge Pur Couture Satin Radiance του Yves Saint Laurent.

Read More

And More