Το νέο αγαπημένο άρωμα της Eva Mendes δεν θυμίζει σε τίποτα ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα!

Οι Γαλλίδες λένε πως μέχρι τα 30 σου πρέπει να έχεις βρει το άρωμά σου και να το φοράς για τα επόμενα 30 χρόνια. Από ένα πρόχειρο gallop, όμως, εδώ στο γραφείο οι περισσότερες από εμάς λατρεύουν την λογική του perfume wardrobe, δηλαδή περισσότερα από ένα αρώματα που κάθε φορά εκφράζουν την διαφορετική διάθεσή μας.

Δεν έχουν κι άδικο: αφού ντυνόμαστε διαφορετικά για κάθε περίσταση και ανάλογα και με το mood μας (αν εργάζεσαι σε τράπεζα δεν θα πας ποτέ με sneakers και φόρμα. Σωστά;) γιατί να μην κάνουμε το αντίστοιχο και με το άρωμά μας; Στο κάτω- κάτω είναι κάτι που κάνει πλέον η Eva Mendes που είναι μεγάλο role model μας.

Και κάπου εδώ έφτασε η ώρα να σε μυήσω στον όρο του perfume layering και στο ολοκαίνουργιο άρωμα της Avon, το Eve Duet, ή αλλιώς το νέο αγαπημένο άρωμα της Eva Mendes! Ή καλύτερα: τα δύο αγαπημένα αρώματα της Eva Mendes που συναντιούνται σε ένα μπουκάλι και αυτό είναι μια πραγματική καινοτομία! Μια καινοτομία που, υποψιαζόμαστε, πως θα ανοίξει μια ολοκαίνουργια αγορά!

Eve Duet της Avon: μια άλλη μυρωδιά κάθε φορά!

Ο όρος του perfume layering έχει γίνει ευρύτερα γνωστός τα τελευταία ένα- δύο χρόνια. Όπως ακριβώς μπορείς να φορέσεις το ένα ρούχο πάνω από το άλλο και να κάνεις layering, έτσι μπορείς να φορέσεις στο σώμα σου δύο διαφορετικά αρώματα δημιουργώντας το δικό σου αρωματικό στιλ κάθε φορά. Το δικό σου signature άρωμα! Σκέψου το: ανάλογα με την ποσότητα του αρώματος που θα φορέσεις, ποιο θα βάλεις πρώτο και ποιο δεύτερο, μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικό αποτέλεσμα. Κι ενώ ως όρος το perfume layering είχε αρχίσει να γίνεται γνωστός, ποτέ κανείς δεν είχε σκεφτεί να “παντρέψει” δύο αρώματα σε ένα λανσάρισμα. Ποτέ μέχρι αυτή την στιγμή που κρατάω στα χέρια μου το ολοκαίνουργιο Eve Duet της Avon!

Το Eve Duet αποτελείται από δύο εκπληκτικά αρώματα, που είναι σχεδιασμένα με αρμονία, ώστε να μπορούν να φορεθούν ξεχωριστά αλλά και συνδυαστικά, για να δώσουν συναρπαστικές επιλογές προσωπικής έκφρασης της διάθεσης και της προσωπικότητας κάθε γυναίκας. Στη μια πλευρά του λαμπερό, ζωηρό και φρουτώδες και στην άλλη πλευρά του αισθησιακό και ξυλώδες, είναι ένα άρωμα που επιτρέπει στη σύγχρονη γυναίκα να αφεθεί σε ένα μαγευτικό ταξίδι στον δυναμικό κόσμο των αντιθέσεων και αντιφάσεων της.

Η Eva Mendes μιλάει για το Eve Duet, το νέο αγαπημένο της (και ΜΑΣ) άρωμα!
Η Eva Mendes είναι η νέα μούσα ενός αρώματος που θα κλέψει τις καρδιές μας. Γιατί στηρίζεται στην λογική του individuality και στόχο έχει να αναδείξει την προσωπικότητα καθεμίας από εμάς. Αλλά και γιατί η καθεμία από εμάς δεν έχει μόνο μια πτυχή: είμαστε επαγγελματίες, σύζυγοι, μητέρες, καριερίστες. Ακριβώς όπως η Eva Mendes, έτσι κι εμείς, καθημερινά ξυπνάμε με μια άλλη διάθεση και θέλουμε το άρωμά μας να ακολουθεί την διάθεσή μας αυτή. Πάτησε play παρακάτω και παρακολούθησε την Eva Mendes να μιλάει για την νέα της αρωματική αγάπη! Είμαι σίγουρη ότι θα ταυτιστείς!

Eve Duet της Avon: ποτέ άλλοτε ένα άρωμα δεν “διάβασε” και δεν ανταποκρίθηκε στις ανάγκες μας όσο αυτό!

Μπορείς να το παραγγείλεις online, μέσω Αντιπροσώπου Avon από εδώ.

Read More

And More