Το no 1 λάθος που κάνουμε όλες με την επιδερμίδα μας σύμφωνα με την δερματολόγο της Gwyneth Paltrow!

Φροντίζει την πιο όμορφη επιδερμίδα του Hollywood και ο λόγος της έχει μεγάλη βαρύτητα! Ο… λόγος (της οποίας ο λόγος έχει βαρύτητα :P) για την Amanda Lacey, skin guru της Gwyneth Paltrow, της Emily Blunt, της Rosie- Huntington Whiteley και πολλών ακόμη Hollywood stars η οποία είναι διάσημη για το γεγονός ότι εξασφαλίζει τις πιο λαμπερές επιδερμίδες κάνοντας θεραπείες που βασίζονται σε φυσικά προϊόντα και χωρίς μηχανήματα!

Η ίδια μίλησε στο allure και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το μεγαλύτερο beauty λάθος που κάνουμε οι περισσότερες σε σχέση με την επιδερμίδα μας: “Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν τα προϊόντα σωστά χρησιμοποιώντας είτε περισσότερη είτε λιγότερη ποσότητα. Το μυστικό είναι να φροντίζεις την επιδερμίδα σου, να την καθαρίζεις, να απλώνεις ενυδατική σε όλο το πρόσωπο και το ντεκολτέ απαλά και κάνοντας μασάζ”.

Κι επειδή όταν μιλάμε για την beauty guru του Hollywood θέλουμε να έχουμε όσα περισσότερα info γίνεται, η beauty συμβουλή που έχει να δώσει η Amanda Lacey σε όλες μας είναι να χρησιμοποιούμε λάδι προσώπου κάνοντας μασάζ.

Last but not least: η Amanda Lacey έχει την δική της σειρά καλλυντικών από φυσικά προϊόντα και μεταξύ άλλων τα αγαπημένα της είναι το Oils of Provence και το Cleansing Pomade που μπορείς να τα βρεις εδώ!

Read More

And More