Το πολύ φτηνό λάδι σώματος που βάζουν κάθε βράδυ η Kim και η Khloe Kardashian!

Οι αδεφές Kardashian έχουν δημιουργήσει αυτό το application στο οποίο μοιράζονται μαζί μας tips και προϊόντα που χρησιμοποιούν! Ευτυχώς για εμάς!

Και παρόλο που κάποιος θα περίμενε από τις Kardashian να χρησιμοποιούν μόνο πανάκριβα προϊόντα πάνω τους (μιλάμε για τις Kar-da-shi-an! Βγάζουν εκατομμύρια και μόνο που αναπνέουν) εκείνες επιλέγουν μεταξύ άλλων προϊόντα που μπορείς να βρεις στο σούπερ μάρκετ και στο φαρμακείο. Ευτυχώς για εμάς που όσες αναπνοές κι αν πάρουμε δεν θα βγάλουμε τα λεφτά τους ούτε σε δέκα ζωές!

Σε πρόσφατα posts, λοιπόν, η Kim και η Khloe δήλωσαν ότι ορκίζονται στο λάδι πολλαπλών χρήσεων Bio Oil!

“Απλώνω αυτό το λάδι σε πολύ χονρή στρώση, πηγαίνω για ύπνο και το αφήνω να κάνει τα μαγικά του”, έγραψε η Khloe. “Λατρεύω το Bio Oil! Είναι φτηνό! Το χρησιμοποιώ σε όλο μου το σώμα”, έγραψε η Kim.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο προϊόν που κάνει ακόμη και για τα σημάδια ακμής είναι ιδανικό και για τις εγκυμονούσες αφού δρα προληπτικά και επανορθωτικά στις ραγάδες. Οπότε, φανταζόμαστε την Kim να το φοράει κάθε βράδυ και στην κοιλίτσα της!

Το Bio Oil που ήρθε στην Ελλάδα πριν περίπου δύο χρόνια μόλις κυκλοφόρησε στην εκδοχή των 100ml. Κοστίζει περίπου €19.00, υπάρχει και με 50ml που κοστίζει €12.00 κι εδώ μπορείς να διαβάσεις περισσότερα γι’αυτό!

Read More

And More