Το trick που κάνει η Khloe Kardashian για να γλιτώσει το botox! Και κοστίζει ΜΗΔΕΝ ΕΥΡΩ!

Εντάξει, βλέποντας αυτό το πρόσωπο της Khloe Kardashian είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι δεν έχει κάνει τίποτα στο πρόσωπό της. Ούτε η ίδια, όμως, δεν ισχυρίζεται κάτι τέτοιο. Αυτό που λέει, όμως, είναι ότι έχει αποφύγει τα botox εφαρμόζοντας αυτό το πολύ, πολύ μικρό και εύκολο μυστικό ομορφιάς που έχει, ωστόσο, huge αποτέλεσμα!

Στην συνέντευξη που έδωσε στο New Beauty είπε πως όταν μια φίλη της της πρότεινε να κάνει botox ή να βάλει fillers για να δείχνει πιο νέα, εκείνη είπε ότι δοκίμασε μια πολύ πιο οικονομική μέθοδο για να γλιτώσει όλα αυτά που θα έκανε στο πρόσωπό της: απλώς άρχισε να κοιμάται από την άλλη μεριά που κοιμόταν συνήθως. “Δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι σκέφτονταν αυτά τα πράγματα πριν έρθει στην ζωή μας το botox που πλέον έχει γίνει τόσο προσβάσιμο για όλες! Όμως, υπάρχουν ένα σωρό άλλα tips!”.

Πράγματι, το να κοιμάσαι από τη μια μεριά συνεχώς στο μαξιλάρι σου είναι ένα από τα πολλά εκείνα πράγματα που μας γερνάνε χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Όμως, αρκεί μόνο αυτό; Αν θέλεις να το συζητήσουμε στείλε comment εδώ.

Εν τω μεταξύ τσέκαρε εδώ τα πράγματα εκείνα που μας γερνάνε χωρίς να το καταλαβαίνουμε και πώς μπορείς να έχεις ένα μαξιλάρι που κάνει… αντιγήρανση!

Read More

And More