Η Angelina Jolie βάφει συνεχώς τα νύχια της με αυτό το βερνίκι!

Πριν λίγες μέρες έγινε η πρεμιέρα της ταινίας By The Sea στην οποία η Angelina Jolie και ο Brad Pitt συμπρωταγωνιστούν για δεύτερη φορά. Αλλά επειδή εδώ δεν είναι καμία στήλη σινεμά (ούτε κι εγώ ο Τιμογιαννάκης) ας κάνουμε focus σε εκείνες τις beauty λεπτομέρειες που… λατρεύουμε να κάνουμε focus!

Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για τα νύχια της Angelina Jolie! Η προσωπική της nail artist είναι η Emi Kudo η οποία μίλησε με την σειρά της στο byrdie και αποκάλυψε καναδυό info για το μανικιούρ της πιο ωραίας γυναίκας πάνω σε αυτόν τον κόσμο (αν και συμπαθώ περισσότερο την Jennifer Aniston) και κυρίως: ποιο βερνίκι φοράει εδώ η Angelina!

Πριν από αυτό, όμως, ένα χορταστικό close up!

“Δεν θέλω να κάνω υπερβολές με τα νύχια της Angelina όπως επίσης θέλω πάντα να αναδεικνύω την κομψότητα και την φυσική ομορφιά της!”, είπε η Emi Kudo.

Επίσης, η ίδια είπε πως επικεντρώνεται πάρα πολύ στο να χρησιμοποιεί προϊόντα που βοηθούν τα νύχια της Angelina να είναι πιο υγιή και να μεγαλώνουν πιο σωστά, ειδικά την περίοδο πριν από κάποιο red carpet event. Χρησιμοποιεί πάντα την βάση Maxus Nails Base Coat και top coat το Maxus Nails Top Coat (εντοπίσαμε και τα δύο στο amazon ενώ το καθένα κοστίζει 18 λίρες).

Ένα άλλο trick που χρησιμοποιεί πάντα στα νύχια της Angelina και συμβουλεύει κι εμάς να το κάνουμε είναι να τρίβουμε την επιφάνεια των νυχιών απαλά με ένα buffer (λίμα που απολεπίζει και γυαλίζει τα νύχια) αφού πρώτα όμως βάλουμε ένα λαδάκι στην επιφάνειά τους (μπορείς να το κάνεις και με ελαιόλαδο).

Το buffer που προτείνει είναι αυτό που βλέπεις παρακάτω από τα Sephora και κοστίζει €6.95.

Και το πιο μεγάλο ερώτημα: τι βερνίκι φοράει εδώ η Angelina;

Πρόκειται για το no 167, Ballerina (€24.90) της Chanel με το οποίο η Angelina έχει πάθει εμμονή τελευταία, όπως είπε η nail expert!

Αλήθεια, ήξερες τι σημαίνει το χρώμα που επιλέγεις να βάψεις τα νύχια σου για τον χαρακτήρα σου; Κάνε κλικ εδώ και δες όλες τις απαντήσεις!

Read More

And More