Η Alexa Chung είναι το it girl με τα πιο χαρακτηριστικά μαλλιά! Κι εδώ σου έχουμε όλα της τα χτενίσματα!

Η Alexa Chung είναι το απόλυτο it girl! Και για να ξεκινήσουμε από κάποια βασικά με τον όρο it girls χαρακτηρίζονται τα κορίτσια που αγαπούν οι σχεδιαστές μόδας, οι εταιρίες ομορφιάς και εμπνέονται από εκείνες. Είναι τα κορίτσια που έχουν εκατομμύρια followers σε twitter, instagram και σε ό,τι social media υπάρχει εκεί έξω και η δουλειά τους είναι να γυρνάνε από fashion show σε party (όχι απαραίτητα με αυτή την σειρά) και να φωτογραφίζονται. Και αν υπήρχε λίστα με τα top it girls η Alexa θα ήταν στην δεκάδα!

Στο beauty κομμάτι, τώρα, το signature μακιγιάζ της Alexa είναι το eyeliner (μάλιστα, τώρα έβγαλε και δική της σειρά), φοράει κόκκινο κραγιόν μόνο όταν είναι κουρασμένη για να αποπροσανατολίσει την προσοχή και έχει τα πιο χαρακτηριστικά μαλλιά: μακριά φράντζα, ombre κι ένα τέλειο ντεγκραντέ φινίρισμα. Και φροντίζει να τα χτενίζει κάθε φορά λίγο διαφορετικά.

Παρακάτω σου έχουμε τα καλύτερα χτενίσματα της Alexa Chung. Δες και εμπνεύσου!
Και μια συμβουλή: αν θέλεις να γίνεις κι εσύ it girl, πήγαινε στον κομμωτή σου με μια photo της και πες του: “Αυτό ακριβώς θέλω!”.

Read More

And More