Amfar Inspiration Gala for Tom Ford: ποια είχε την καλύτερη beauty εμφάνιση;

Ψάχνεις ιδέες για το μακιγιάζ και τα μαλλιά σου; Θα έχεις πολλές! Πριν κάποιες ώρες, λοιπόν, έγινε το amfAR LA Inspiration Gala στα Milk Studios στο Hollywood της California προς τιμήν τουTom Ford. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Gwyneth Paltrow αλλά πολλές, πολλές ακόμη διάσημες βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν έναν από τους σημαντικότερους σχεδιαστές όπως η Rihanna που είχαμε κάμποσο καιρό να δούμε!

Και να, λοιπόν, τα μακιγιάζ και τα μαλλιά των celebs σε χορταστικά close ups ώστε να τα δεις σε κάθε τους λεπτομέρεια!

Gwyneth Paltrow

Η Gwyneth Paltrow επέλεξε σατινέ κόκκινο κραγιόν, ροζ μάγουλα και δύο στρώσεις μάσκαρα σε άνω και κάτω βλεφαρίδες. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαμηλό ponytail με αυστηρή χωρίστρα στη μέση.

Rihanna

Η Rihanna σέταρε το τολμηρό ρούχο της με ένα ματ πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν, μια τραβηγμένη γραμμή eyeliner με σκιά στο κόκαλο του ματιού και ψεύτικες βλεφαρίδες και χαμηλό ponytail με πολύ βαθιά χωρίστρα.

Alessandra Ambrosio

Η Alessandra Ambrossio επέλεξε ένα catty eye με shimmering λευκή σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού και μαύρη τραβηγμένη προς την εξωτερική γωνία, φυσικά χείλη και contouring στα μάγουλα. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα προς τα πίσω για να τονιστούν τα τέλεια χαρακτηριστικά της.

Miley Cyrus

Η Miley Cyrus έκανε ένα εντελώς διαφορετικό μακιγιάζ με μαύρο μολύβι τοποθετημένο μέσα στα μάτια, πολύ eyeliner και σκιές τραβηγμένες με γραμμικό τρόπο στις εξωτερικές γωνίες.

Chiara Ferragni

Η fashion blogger που όλες ακολουθούμε στο instagram εμφανίστηκε με μια less is more λογική στο μακιγιάζ και τα μαλλιά τονίζοντας τα φρύδια της και τα μάτια της με μαύρο μολύβι που έκανε blending με χρυσή σκιά.

Milla Jovovich

Η Milla Jovovich μας απέδειξε ότι το καλύτερο αξεσουάρ κάθε γυναίκας είναι το χαμόγελό της. Εντάξει, και η λαμπερή επιδερμίδα και το κόκκινο κραγιόν που σετάρεται με ένα κόκκινο φόρεμα!

Lea Michele

Και η Lea Michelle με μακιγιάζ που δανείζονταν τις αποχρώσεις του φορέματός της.

Camilla Belle

Η Camilla Belle με πολύ chic beauty look και πιο στιλιζαρισμένα μαλλιά. Δες παρακάτω…

Sharon Stone

Πριν κάποια χρόνια η Sharon Stone είχε εισπράξει πολύ κακές κριτικές για μια red carpet εμφάνισή της γιατί έκανε όλα εκείνα τα λάθη στο μακιγιάζ που μας γερνάνε (κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo για να δεις ποια είναι). Με αυτή της, όμως, την εμφάνιση στο Gala προς τιμήν του Tom Ford μας έκανε να τα ξεχάσουμε όλα!

Read More

And More