Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει γιατί έκοψε τα μαλλιά της!

Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τότε που η Jennifer Aniston αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της για χάρη ενός bob καρέ στο ύψος των ώμων (beautoχρονοδίνη!). Και για να μην σου δίνω μισές πληροφορίες ήταν Φεβρουάριος. Όμως, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2011, η Jennifer Aniston αποκάλυψε τελικά γιατί έκοψε τα μαλλιά της μιλώντας στο περιοδικό In Style. Ποιος ο λόγος, λοιπόν;

“Θέλετε να σας πω τον πραγματικό λόγο; Τα μαλλιά μου είχαν γίνει υπερβολικά αδύναμα εξαιτίας των extensions. Είχαν αρχίσει να δείχνουν πολύ ψεύτικα!”, είπε η Jennifer Aniston.

Την ίδια στιγμή, ο προσωπικός της hair stylist, Chris McMillan αποκάλυψε στο περιοδικό Allure “Είναι υπέροχο να βγάζεις τα extensions από τα μαλλιά και να κάνεις κάτι εντελώς φυσικό!”.

Όσον αφορά την πηγή έμπνευσης, ο Chris McMillan είπε ότι το εμπνεύστηκε από τα κουρέματα του Vidal Sassoon αλλά και από το look της Julie Christie στο Shampoo.

Και για του λόγου το αληθές, η Julie Christie!

Βεβαίως, στις τελευταίες εμφανίσεις της και μετά την συνέντευξη που έδωσε, η Jennifer εμφανίζεται και πάλι με μακριά μαλλιά. Ρίξε μια ματιά παρακάτω…

Εδώ με το αγόρι της Joustin Theroux

Λοιπόν, τι λες; Η Jennifer ξαναφόρεσε extensions; Χμμ! Νομίζω ο κομμωτής της δεν θα την αφήσει να την ξαναπατήσει τόσο εύκολα οπότε μάλλον μιλάμε για κουμπωτά extensions. Σου φαίνεται έξυπνη λύση; Μάθε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες!

Read More

And More