Δ. Βανδή: τι μας αποκάλυψε ο Δ. Γιαννέτος για το μακιγιάζ της αφίσας, το νέο look και τις εμφανίσεις της!

Η Δέσποινα Βανδή είναι star και δεν το αμφισβητεί κανείς! Ο Δημήτρης Γιαννέτος είναι ο make up artist και ο hair stylist των stars (ομοίως…)! Και όταν οι δυο τους ενώνουν δυνάμεις το αποτέλεσμα είναι fresh, sexy, αυτό που όλες θα θέλαμε να αντιγράψουμε. Πάρε για παράδειγμα την αφίσα της για τις εμφανίσεις της στο Fever. Είτε με nude χείλη, είτε με φλογερά κόκκινα το αποτέλεσμα είναι just perfect (προτιμώ τα έντονα. Αλλά το ομολογώ, μου πήρε ωωωωρα να το αποφασίσω!).

Εσύ ποιο προτιμάς; Ξέρω! Ξέρω! Σου είναι δύσκολο. Γι’ αυτό και σου δίνω χρόνο να σκεφτείς διαβάζοντας μια απολαυστική συνέντευξη με τον Δημήτρη Γιαννέτο. Πώς προέκυψαν τα δύο διαφορετικά χρώματα στα χείλη για την φωτογράφιση της αφίσας; Ποια αλλαγή έκανε η Δέσποινα Βανδή λίγο πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στο Fever; Γιατί δεν του αρέσουν οι μεταμορφώσεις; Τι tips δίνει σε εμάς ο Δημήτρης Γιαννέτος (μου υποσχέθηκε ότι δεν θα αφήσει παραπονεμές τις αναγνώστριες του TLIFE και το έκανε!). Και κάτι ακόμη: σε περίπτωση που τις προσεχείς μέρες βρεθείς σε κάποιο από τα τραπέζια του Fever τσέκαρε το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Δέσποινας Βανδή. Ο Δημήτρης Γιαννέτος μας έδωσε κάποια hint για τις εμφανίσεις της…

-Στην αφίσα της Δέσποινας Βανδή υπάρχουν δύο διαφορετικά looks στα οποία αλλάζουν τα χείλη. Πώς προέκυψε αυτό; Τι συμβολίζει;

Η σκέψη γύρω από την αφίσα είναι ότι είναι σαν καθρέφτης. Έτσι, θέλαμε να κάνουμε ένα παιχνίδι και η Δέσποινα είναι ένας άνθρωπος που της αρέσουν πολύ οι αλλαγές και να παίζει με την εικόνα της. Γι’ αυτό και προέκυψε αυτό με τα χείλη.
-Ποιο από τα δύο looks σας άρεσε περισσότερο;
Μας άρεσαν και τα δύο γι’ αυτό και τελικά χρησιμοποιήσαμε και τα δύο (γέλια)! Ήταν εξίσου εντυπωσιακά.
-Στην αφίσα τα μαλλιά της φαίνονται πιο ανοιχτά στις άκρες τους. Έχετε κάνει κάποια αλλαγή;
Κάναμε την νέα τάση του ombre look που παίζει πολύ στο εξωτερικό με σκούρα ρίζα και πιο ανοιχτόχρωμη άκρη το οποίο είχαμε ξεκινήσει από πέρισυ και σιγά- σιγά το ανοίξαμε περισσότερο για να δημιουργήσουμε μεγαλύτερη αντίθεση. Να πούμε εδώ ότι είναι ένα look που έχουν πολλές stars του εξωτερικού όπως η Sarah Jessica Parker, η Drew Barrymore και πολλές, πολλές άλλες στο Hollywood.
-Ποιες αποχρώσεις έχεις χρησιμοποιήσει στο μακιγιάζ της αφίσας;
Οι αποχρώσεις που χρησιμοποίησα είναι τα χρώματα του γραφίτι, μαύρες αποχρώσεις και το σβήσιμο έγινε με χρώματα της άμμου και μια σκιά κεραμιδί για να κάνει το βλέμμα πιο γλυκό. Μου αρέσουν πολύ οι αντιθέσεις! Παρόλο που τα χρώματα του γραφίτι και τα γκρι είναι ψυχρές αποχρώσεις σε αντίθεση με τις κεραμιδί που είναι αρκετά θερμές αποχρώσεις, στο σβήσιμο χρησιμοποιώ θερμές αποχρώσεις για να μου γλυκάνει το βλέμμα. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι δυναμικό και γλυκό ταυτόχρονα. Όχι άγριο!
-Στα χείλη ποιες δύο αποχρώσεις έχεις χρησιμοποιήσει;
Το κόκκινο είναι ένα ρουμπινί κόκκινο κραγιόν ματ υφής και το άλλο είναι ένα μπεζ καφέ κραγιόν. Να πω εδώ ότι πολλές αναγνώστριες έχουν στο μυαλό τους ότι το μπεζ είναι ένα ανοιχτό, γαλακτερό χρώμα. Δεν είναι έτσι γιατί τα χείλη μας από μόνα τους έχουν χρώμα οπότε θα προτιμήσουμε να μην πάρουμε κάτι πολύ ανοιχτό γιατί το make up είναι αρκετά πιο σκούρο και θα κάνει πολύ μεγάλη αντίθεση. Άρα, το μπεζ κραγιόν που θα πάρουμε πρέπει να είναι ανάλογα με το πόσο σκούρο ή ανοιχτό είναι το foundation που θα χρησιμοποιήσουμε. Όσες κοπέλες έχουν πολύ ανοιχτή επιδερμίδα μπορεί να πλησιάσουν το μπεζ ανοιχτό κραγιόν αλλά αυτές που έχουν σκούρα θα έχουν αντίθεση. Και ένα sos beauty tip που εφαρμόζω πάντα: για να μην σβήνουν τα χείλη μας θα βάλουμε ένα ωραίο περίγραμμα σε όλη την επιφάνεια των χειλιών και από πάνω θα πατήσουμε το μπεζ- καφέ κραγιόν. Ένα tip που πρέπει να κρατήσουν οι αναγνώστριες του TLIFE!
-Τι μακιγιάζ και μαλλιά έχετε επιλέξει για τις εμφανίσεις της Δέσποινας στο Fever; Είναι κάτι που θα αλλάζετε από βράδυ σε βράδυ;
Το μακιγιάζ και τα μαλλιά θα το δούμε σε σχέση με τα ρούχα που θα φοράει η Δέσποινα Βανδή και είναι κάτι που θα αποφασίσουμε στην γενική πρόβα. Η Δέσποινα γενικά είναι άνθρωπος που δεν αγχώνεται και είναι πολύ άνετη στο θέμα της εμφάνισής της. Είναι από τους πιο άνετους ανθρώπους που έχω συνεργαστεί και δεν έχουν άγχος με το πως θα είναι τα μαλλιά της και το μακιγιάζ της. Αφήνεται πραγματικά στους συνεργάτες της και είναι πολύ ανοιχτή στο να δεχτεί νέες προτάσεις.
-Ωστόσο δεν έχετε αποφασίσει το τελικό look… Ίσως κάνετε κάποιο smokey; Θα κινηθείτε εκεί;
Ένα από τα δυνατά σημεία της Δέσποινας που μου αρέσει πολύ είναι τα μάτια της, το βλέμμα της. Οπότε αυτό που θέλω να κάνω στο μακιγιάζ είναι να τονίσω πολύ ωραία τα μάτια της γιατί έχει πολύ σαγηνευτικό, sexy και εκφραστικό βλέμμα.
-Άρα λιγότερο τα χείλη και περισσότερο τα μάτια;
Ναι, αλλά ότι γίνει θα γίνει πάντα σε συνδυασμό με τα ρούχα. Στόχος μου είναι με τα μαλλιά και το μακιγιάζ να αναδείξω την έτσι κι αλλιώς δυνατή προσωπικότητά μας. Δεν μου αρέσει τα μαλλιά και το μακιγιάζ να καπελώνει επώνυμο άνθρωπο γιατί είναι αυτά που ουσιαστικά αναδεικνύουν την προσωπικότητα κάθε ανθρώπου. Σε μια φωτογράφιση ενός μοντέλου τα μαλλιά και το μακιγιάζ είναι αυτά που “φοράνε” στο μοντέλο ενώ σε έναν επώνυμο άνθρωπο δεν θέλω να τον “φοράει” τα μαλλιά και το μακιγιάζ!
-Άρα σκοπός είναι να τονιστεί η προσωπικότητα με όμορφες επιλογές και δεν θα κάνετε καθόλου ακραία πράγματα και μεταμορφώσεις. Σωστά;
Όχι! Όχι! Προσωπικά θεωρώ λίγο ξεπερασμένες τις μεταμορφώσεις. Μου αρέσει σε έναν άνθρωπο να αναδεικνύω την προσωπικότητά του, αυτό που σου είπα και πριν.

-Με τα μαλλιά τι θα κάνετε; Η Δέσποινα έχει πολύ πλούσια και ωραία μαλλιά. Θα τα αφήσεις κάτω και φυσικά, θα κάνεις κάποια updos;
Είναι πολύ νωρίς ακόμα για το οτιδήποτε. Όλα θα τα δούμε στην τελική πρόβα που θα γίνει την Πέμπτη.
-Άρα κρατάμε ότι στο τελικό αποτέλεσμα θα κινηθείτε φυσικά…
Ναι! Στόχος μου είναι να βγει πολύ, πολύ λαμπερή. Θα κάνουμε πράγματα σύγχρονα και όχι ξεπερασμένα.
-Δηλαδή δεν θα παίξετε καθόλου με δεκαετίες.
Όχι καθόλου! Πέρυσι στο Vox κάναμε 40’s look και φέτος θέλουμε κάτι πιο μοντέρνο και πιο σημερινό.
-Και μια ερώτηση που αφορά αποκλειστικά εσένα. Από τις φετινές τάσεις στο μακιγιάζ και τα μαλλιά ποια είναι η δική σου αγαπημένη.
Μου αρέσει πολύ το 70’s look και τα μαλλιά με τις μεγάλες καμπυλότητες. Επίσης, το παιχνίδι στο μακιγιάζ με έντονο κραγιόν και έντονα μάτια και μου αρέσουν τα καλοχτενισμένα μαλλιά όχι αυτό το ατημέλητο after bed που έπαιζε πέρισυ, πρόπερσι. Θέλω να βλέπω πλέον περιποιήμενες άκρες στις γυναίκες. Ωραίες, κουρεμένες άκρες και δεν θέλω να βλέπω αυτό το look!

Δεν χόρτασες τον Δημήτρη Γιαννέτο; Κάνε κλικ εδώ και δες το βίντεο με τα tips που δίνει στις αναγνώστριες του TLIFE αλλά και μυστικά ομορφιάς που εφαρμόζει στις stars με τις οποίες συνεργάζεται!

Read More

And More