Blake Lively: δεν την έχεις ξαναδεί ποτέ με τέτοια μαλλιά και τέτοια… γκριμάτσα!

Στο μυαλό μου η Blake Lively είναι από τις stars με τα υπερτέλεια μαλλιά που είναι πάντα κάπως… στιλιζαρισμένες (οι ίδιες, όχι τα μαλλιά τους). Και ότι δεν αστειεύονται ή/και δεν έχουν καμία αίσθηση του χιούμορ. Στο μυαλό μου!

Γιατί η Blake Lively ανέβασε πριν λίγες μέρες στο instagram της μια photo που μας αποδεικνύει το αντίθετο. Σκοπός ήταν να μοιραστεί μαζί μας μια bad hair day της και έτσι ανέβασε μια photo με split που από τη μια μεριά δείχνει εκείνη και από την άλλη έναν ήρωα του Disney από τους The Incredibles.

Αυτό!

“Ποιος το έκανε καλύτερα; Τα μαλλιά μου είναι η δυναμή μου! Τώρα δείξε μου μερικές από τις δικές σου καλύτερες στιγμές σε σχέση με τα μαλλιά σου!”, έγραψε η Blake Lively βάζοντας hashtags #PowerOn και #GoodHairDay.

Λίγο αργότερα βέβαια, για να μας θυμίσει ότι έχει πάντα αυτή την πολύ sexy παύλα μοιραία παύλα με υπερτέλεια μαλλιά πλευρά, ανέβασε photo από red carpet εμφάνισή της με τον άντρα της…

Σοβαρά τώρα, εσύ θα τολμούσες ποτέ να ανεβάσεις μια αντίστοιχη photo σου; Και δεν εννοώ την τελευταία, φυσικά! Και κάτι ακόμη: έχεις περάσει πρόσφατα bad hair day;


Read More

And More