Την προσοχή σου! Η Blake Lively άλλαξε πέντε χτενίσματα σε μια μέρα! Ποιο σου αρέσει πιο πολύ;

Πριν κάμποσο καιρό η Kim Kardashian είχε πει ότι λούζεται ανά πέντε μέρες και ότι μέσα σε αυτό το ανά πέντε ημερών διάστημα περνάει από κυματισμούς, σε κοτσίδα, σε wet και bonus δύο ακόμη χτενίσματα για να φτάσει τα συνολικά πέντε. Και τώρα, η Blake Lively, η βασίλισσα του τέλειου χρώματος μαλλιών και των beach waves όπως αυτά που έχουν τα κορίτσια- surfers της βάζει τα γυαλιά.

Γιατί η Blake Lively άλλαξε πέντε χτενίσματα σε λιγότερο από ένα 24ωρο! Παρακάτω σου έχουμε συγκεντρωμένα ΚΑΙ τα χτενίσματα ΚΑΙ poll για να ψηφίσεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο!
PS: Για να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα για τα πώς και γιατί, η Blake Lively προωθεί τώρα την νέα της ταινία με τίτλο Age of Adaline γι’αυτό και οι τόσες εμφανίσεις σε μια μέρα.

ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΝΟ 1: Με ρετρό πιάσιμο και κυματισμούς στο Good Morning America. O hair stylist της, Rod Ortega δημιούργησε αυτούς τους κυματισμούς με ένα ψαλίδι από το ύψος του πηγουνιού και κάτω κι έκανε ένα twist με τσιμπιδάκια στο μπροστινό μέρος των μαλλιών.

ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΝΟ 2: Μετά το show έκανε ένα χαλαρό πλάγιο ponytail με χωρίστρα στη μέση!

ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΝΟ 3: Επιστροφή στους γνωστούς boho κυματισμούς που τόσο αγαπάει η Blake Lively. Ο κομμωτής της έκανε και πάλι ψαλίδι στα μαλλιά της και αφού άνοιξε με τα χέρια έκανε μια χωρίστρα με όγκο στο πλάι.

ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΝΟ 4: Sleek και ίσια μαλλιά για το Tonight Show με πλάγια φράντζα χωρίς, όμως, να χαθεί ο όγκος στην κορυφή.

ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΝΟ 5: Half up, aka μισό πιάσιμο, για την βραδινή της έξοδο. Η ιδέα ήταν να απομακρυνθούν τα μαλλιά από το πρόσωπο και τους ώμους της ώστε να αποκαλυφθούν τα γυμνασμένα της χέρια. Και έπιασε!

Read More

And More