It’s a… pity! Τι beauty κοινό έχει ο Brad Pitt με τον Αποστόλη Τότσικα (true story)!

Ok! Ok! Όσο σουρεαλιστικός κι αν σου ακούστηκε παύλα… διαβάστηκε αυτός ο τίτλος, ισχύει. Δώσε μου δυο λεπτά από τον χρόνο σου (και μερικές γραμμές σε αυτό το κείμενο) και θα σου εξηγήσω.

Μέσα στου Σουκού που πέρασε έγινε το Palm Springs International Film Festival Awards Gala στο οποίο πήγαν κάμποσες διάσημες και σου είπαμε να ψηφίσεις το αγαπημένο σου beauty look εδώ (αν δεν το έκανες κάν΄το!). Στο ίδιο gala πήγε και ο Brad Pitt και οι δημοσιογράφοι ποοοοολλες μέρες μετά ανακάλυψαν ότι είχε και βαμμένα νύχια από κάτι close ups των φωτογραφιών του.

Και να τα νύχια του!

Και όχι μόνο τα έβαψε αλλά έκανε και nail art. Και η πρώτη εξήγηση που κάποιοι έσπευσαν να δώσουν είναι ότι οι Bradgelina έπαιζαν με τα παιδιά τους… καλλυντικά και έβαψαν τα νύχια ΚΑΙ στον μπαμπά τους.

Και αυτή η εξήγηση έχει μια λογική. Αν το καλοσκεφτείς, εδώ έβαψαν το νυφικό της μαμάς τους πριν κάτι μήνες…

Και τώρα ήρθε η στιγμή που πρέπει να δικαιολογήσω τον τίτλο μου (aka του άρθρου). Με βαμμένα νύχια είχε εμφανιστεί πριν καναδυό χρόνια και ο Αποστόλης Τότσικας. Και ο Johnny Depp. Και ο πρίγκιπας Harry! Και αν θες να δεις γιατί οι άντρες βάφουν τα νύχια τους κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More