Η Cara Delevigne είναι το απόλυτο beauty icon ΤΩΡΑ!


Αν υπάρχει ένα και μόνο κορίτσι το οποίο είναι πολύ, πολύ hot τώρα και αρέσει σε οοοοολα τα αγόρια, αυτή είναι η Cara Delevigne. Και λίγες συστάσεις για όσους δεν την γνωρίζουν: είναι χρόνια μοντέλο, απογείωσε την καριέρα της με την περσινή καμπάνια Burberry, το 2012 στην Μεγάλη Βρετανία την ανέδειξαν μοντέλο της χρονιάς και έχει κάνει τα προϊόντα περιποίησης φρυδιών να πωλούνται δέκα- δέκα (τα έχουμε ξαναπεί εδώ!). Φυσικά και το χαρακτηριστικότερο…. χαρακτηριστικό πάνω της είναι τα huge φρύδια της τα οποία λατρεύουν οι σχεδιαστές και οι make up artists και μάλιστα τα φρύδια της έχουν και σελίδα στο twitter (?!*) και μπορείς να μαθαίνεις νέα τους εδώ.

Και γιατί ασχοληθήκαμε ξαφνικά με την Cara Delevigne; Γιατί ένας πολύ ασφαλής τρόπος να βρεις το beauty στιλ σου (ή γενικότερα το στιλ σου) είναι να εντοπίσεις ένα icon, να το παρακολουθείς και να αντιγράφεις στοιχεία από αυτό!

Και παρακάτω, αυτό ακριβώς κάνουμε: εντοπίσαμε την Cara Delevigne με 10 plus διαφορετικά make up και μαλλιά από τις φετινές πασαρέλες και στην δείχνουμε σε διαφορετικές εκδοχές.

Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και κλέψε ιδέες από το make up και τα μαλλιά του απόλυτου icon! Plus: σου έχουμε και how to για να αποκτήσεις τα φρύδια της!

Read More

And More