Η Cara Delevingne αποκάλυψε πώς φτιάχνει τα φρύδια της! Ή μήπως μας κορόιδεψε;

Τα φρύδια της Cara είναι φαινόμενο. Γιατί αν το καλοσκεφτείς είναι οι πιο διάσημες τρίχες πάνω από τα μάτια σε οοοολοοοο τον κόσμο αυτή την στιγμή! Και οτιδήποτε έχει να κάνει με τα φρύδια της Cara φυσικά και θέλουμε να το μαθαίνουμε. Ειδικά, αν αυτή η πληροφορία βγαίνει απ’το στόμα της και ειδικά (δις!) αν καταγράφεται σε βίντεο.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TMZ δείχνει την Cara Delevingne και την… “δεν έχω μιλιά” Suki Waterhouse στο αεροδρόμιο του JFK και η φωνή του απεγνωσμένου δημοσιογράφου ακούγεται να λέει: “Πες μας για τα τέλεια φρύδια σου. Τι τα κάνεις; Τα βγάζεις με τσιμπιδάκι; Κάνεις κερί; Ο κόσμος θέλει να ξέρει!”.

Η απάντηση της Cara Delevingne ήταν η εξής: “Περιποιούνται μόνα τους τον εαυτό τους. Σαν τις γάτες που γλείφουν τη γούνα τους για να κάνουν μπάνιο!”.

Και δεν ξέρω αν το εννοεί πραγματικά (είμαι σε φάση που σταμάτησα να βγάζω τα φρύδια μου και θα επανέλθω με φωτογραφικό ντοκουμέντο μετά το καλοκαίρι!), αλλά να μπορεί και να στέκει. Πάντως, σε αυτό το βίντεο η Cara απαντά και για την σχέση της με την Sienna Miller! Την… ποια???

Πάτησε play και δες!

Read More

And More