Oι διάσημες πριν γίνουν διάσημες! Ποιες πλαστικές και άλλες beauty αλλαγές έχουν κάνει;

Την τελευταία φορά που πήγες κομμωτήριο χάζευες τις εμφανίσεις των stars και το μόνο που κατάφερες είναι να φύγεις έξαλλη, με φριζαρισμένο μαλλί! Είναι πανέμορφες, το αναγνωρίζουμε και κατά καιρούς έχουν κάνει πολλές από εμάς να αναρωτιόμαστε “πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο όμορφες;”.

Κορίτσια, ιδού μια άλλη, πιο ενδιαφέρουσα οπτική: αντί να επιτρέψουμε στην δική τους τελειότητα να μας προκαλεί ηττοπάθεια, αποφασίσαμε να γίνουμε λίγο πιο πρακτικές, όπως για παράδειγμα, να φρεσκάρουμε την μνήμη μας! Θυμάσαι πώς ήταν η Sarah Jessica Parker 11 χρόνια πριν; Η Jennifer Aniston; Θυμηθήκαμε εμείς και σου παρουσιάζουμε!

Sarah Jessica

Και να θες να ξεχάσεις την Sarah Jessica Parker στα πρώτα της βήματα, υπάρχουν εκείνα τα πρώτα επεισόδια του Sex and The City που κάθε τρίτη εβδομάδα παίζουν σε επανάληψη!
Τότε: Το 1999 η επιδερμίδα της τηλεοπτικής Carrie ήταν πολύ πιο ανοιχτή, οι μπούκλες της είχαν άλλο χρώμα στις ρίζες και άλλο στις άκρες, ενώ η μύτη της ήταν ελαφρώς πιο παχιά.
Σήμερα: Ένα από τα πιο αγαπημένα fashion icon διεθνώς διαθέτει πλέον κυματιστά και όχι σγουρά μαλλιά, η επιδερμίδα της δείχνει πιο καθαρή και η μύτη της, αν όχι γαλλική, τουλάχιστον πιο σμιλευμένη.

Salma Hayek

Τότε: Το 2000 το στήθος της Salma Hayek ήταν… εκεί!
Σήμερα: Το στήθος της star είναι εμφανώς μεγαλύτερο και πιο στητό. Plus: μετά από έντεκα χρόνια μοιάζει να μην έχει μεγαλώσει ούτε μέρα!
Κάνε κλικ εδώ και δες τα αγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης στήθους.

Scarlett Johansson

Tότε: το 2002 η πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός είχε πολύ λεπτά φρύδια και παντελή έλλειψη αίσθησης στιλ. Η κουπ της θυμίζει άλλη δεκαετία και το ρουζ τοποθετημένο σε γενναιόδωρες δόσεις την κάνει μάλλον να μοιάζει σαν να κοκκινίζει από ντροπή.
Σήμερα: Αν και το κούρεμά της δεν παίρνει άριστα, είναι σαφώς πιο βλετιωμένη. Επιπλέον έχουν αναδειχτεί τα όμορφα χαρακτηριστικά που έτσι κι αλλιώς διαθέτει!

Kim Kardashian

Τότε: Εκείνο τον καιρό η Kim Kardashian έκανε καριέρα σαν φίλη της Paris Hilton. Τα φρύδια της ήταν κακοβγαλμένα, οι φύτρες της πετούσαν ακατάστατα, ενώ είναι εμφανές ότι δεν μπορούσε να στηθεί και να ποζάρει σωστά στον φωτογραφικό φακό.
Σήμερα: Πέντε σεζόν μετά και δεδομένης της επιτυχίας του “Κeeping up with the Kardashians”, ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστεί, η Kim έχει πιο καθαρή επιδερμίδα, ενώ το extension βλεφαρίδων της έκανε απόσβεση!

Jennifer Aniston

Τότε: Το 1992, πολύ πριν η Jennifer γίνει το αγαπημένο μας φιλαράκι, είχε φριζαρισμένα και ξηρλα μαλλιά, πολύ πιο πυκνά φρύδια και μεγαλύτερη μύτη.
Σήμερα: Χρόνια μετά, η Jennifer έχει αφήσει πίσω της τον Brad Pitt και διαθέτει τα τέλεια μαλλιά (κάνουν καριέρα από μόνα τους!), αλαβάστρινη επιδερμίδα και εμφανώς πιο λεπτή μύτη.

Leighton Meester

Τότε: Στις αρχές της καριέρας της, η Leighton Meester ήταν εξίσου όμορφη αλλά το ξανθό χρώμα μαλλιών της δεν την κολάκευε τόσο.
Σήμερα: Το σκούρο καστανό ανέδειξε περισσότερο τα χαρακτηριστικά της.

Αshlee Simpson

Tότε: Η αδερφή της Jessica Simpson για πολλά χρόνια ζούσε στη σκιά της. Τότε διέθετε αρκετά παραπανίσια κιλά και η μύτη της ήταν πιο διαφορετική.
Σήμερα: Αφού υπέκυψε στο pixie κούρεμα όπως πολλές ακόμη stars (δες εδώ τι είναι και ποιες έπαθαν εμμονή με το συγκεκριμένο look), διόρθωσε ελαφρώς τη μύτη της, έχασε και κάποια κιλά, η Ashlee πλέον διανύει την καλύτερή της φάση εμφανισιακά.

Read More

And More