Τα καλύτερα beauty looks της εβδομάδας! 10 stars σου δίνουν έμπνευση!

Το Σαββατοκύριακο είναι οι δύο εκείνες τέλειες μέρες που μπορούμε να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας. Και ναι, μπορούμε να διαθέσουμε πολύ περισσότερο χρόνο σε σχέση με την υπόλοιπη εβδομάδα για make up και μαλλιά! Και σήμερα, είναι η τέλεια εκείνη μέρα που μπορείς να κάτσεις μπροστά από το laptop σου και να χαζέψεις τα beauty looks των stars πίνοντας καφέ. Να αποφασίσεις ποιο σου αρέσει περισσότερο και το ίδιο βράδυ να το υιοθετήσεις κι εσύ! Εγώ βρήκα το δικό μου αγαπημένο. Εσύ;

Annalyne McCord

Οι πορτοκαλί τόνοι είναι συνώνυμο της Άνοιξης και η Annalyne McCord το συνδύασε καλύτερα από πολλές άλλες. Για να κάνεις copy στο look της άπλωσε ρουζ ακριβώς πάνω στα μήλα και ντύσε τα χείλη σου με ένα shiny πορτοκαλί κραγιόν. Βεβαίως, το μακιγιάζ της Annalyne είναι τόσο φυσικό που δεν φοράει καν μάσκαρα!

Emily Blunt

Τόσο το μακιγιάζ όσο και τα μαλλιά της Emily Blunt είναι από τα πιο εντυπωσιακά! Έκανε μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι κι έπιασε τα μαλλιά της σε χαμηλό sleek σινιόν. Για το μακιγιάζ της, φώτισε τα χείλη της με ένα τριανταφυλλί κραγιόν ματ υφής και άπλωσε eyeliner σε όλο το κινητό βλέφαρο. Βεβαίως, αυτό που έκανε την διαφορά ήταν η χρυσή σκιά απλωμένο ακριβώς στην ρίζα του κάτω βλεφάρου.

Leona Lewis

Τα smoky της Άνοιξης είναι από τα αγαπημένα looks, παρά το γεγονός ότι δείχνουν πιο χειμερινά. Εδώ η Leona Lewis μας δείχνει πώς μπορούμε να το υποστηρίξουμε αυτή τη σεζόν. Το μυστικό είναι να πλαισιώσεις το μακιγιάζ σου με bronzing πούδρα (δες εδώ τα νέα must have) και να φωτίσεις τα χείλη σου με πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν.
Bonus info: πάρε ιδέες για περισσότερα ανοιξιάτικα smoky εδώ.

Naomi Watts

H Naomi Watts επένδυσε στην φυσική και πολύ λαμπερή επιδερμίδα και κέρδισε! Για να πετύχεις το ίδιο υγιές αποτέλεσμα, τσίμπησε τα μάγουλά σου απαλά και στο σημείο που θα κοκκινίσουν άπλωσε από πάνω ρουζ κι έπειτα φρόντισε τις βλεφαρίδες σου με μια μάσκαρα για όγκο. Οι τελευταίες δεν πρέπει να δείχνουν φροντισμένες και ξεχωρισμένες μεταξύ τους.

Olivia Wilde

Ένα χαμηλό ατημέλητο σινιόν με χωρίστρα στη μέση και τούφες που πέφτουν στο πρόσωπο και τονισμένα ζυγωματικά ήταν η επιλογή της Olivia Wilde. Ιδανικό beauty look αν σου αρέσουν τα φυσικά beauty looks.

Halle Berry

Αν έχεις κοντά μαλλιά όπως της Halle Berry, σίγουρα θα γνωρίζεις ότι δεν έχεις πολλές επιλογές. Θεωρητικά! Αν σήμερα είσαι σε mood να κάνεις κάτι διαφορετικό, ακολούθησε το παράδειγμα της Halle Berry. Ζέστανε ανάμεσα στις παλάμες σου κερί φορμαρίσματος και άπλωσέ το σε όλο το μήκος των μαλλιών σου με φορά προς τα πάνω.

Camilla Belle

Στην Camilla Belle αρέσουν πολύ οι πειραματισμοί με το μακιγιάζ και τα μαλλιά της αλλά έχει πάντα μια σταθερή αξία: την τερακότα! Εδώ την βλέπουμε και με ένα πολύ ενδιαφέρον στιλ μαλλιών: τα έχει πιάσει όλα ψηλά σε ένα ακατάστατο σινιόν με χωρίστρα η οποία έχει “διάθεση” προς το πλάι.

Taylor Shilling

Η Taylor Shilling είχε ρομαντική διάθεση αυτή την εβδομάδα. Nude κραγιόν με διαφανές lip gloss, μάτια με μαύρο σβησμένο μολύβι και χαμηλό ακατάστατο σινιόν ήταν η επιλογή της.

Kim Kardashian

Η Kim Kardashian αγαπά τις ψεύτικες βλεφαρίδες γι’ αυτό και δεν εμφανίζεται σε κανένα social event χωρίς αυτές! Όσον αφορά το χτένισμά της, εδώ την βλέπουμε με ένα εντυπωσιακό ponytail με όγκο στην κορυφή. Για να δεις πώς μπορείς να το πετύχεις μόνη σου, κάνε κλικ εδώ.

Read More

And More